У Росії льодовик обвалився на туристок / ілюстрація REUTERS

У Росії в Карачаєво-Черкесії льодовик обвалився на туристок, коли вони фотографувалися на його тлі. У результаті одна жінка загинула на місці.

Відео з місця подій опублікував Telegram-канал Lifeshot.

Зазначається, що трагедія сталася біля популярного гірськолижного курорту Домбай на висоті близько 2200 метрів.

"Сходження здійснювала група з шести жінок у супроводі гіда. Вони разом зробили зупинку, попили чай, та четверо туристок вирішили піти пофоткатися. У цей момент пролунав тріск, і лід обрушився на них", – йдеться у підписі до відео.

Загинула 47-річна мешканка Красноярська.

Повідомляється, що одна з постраждалих зараз у важкому стані, швидше за все, їй доведеться ампутувати ногу. Друга туристка також отримала серйозні травми, у неї підозра на перелом хребта.

Читайте такожУ США близько 30 людей на приватній вечірці провалились під підлогу (відео)Для евакуації постраждалих шукають вертоліт.

Оновлене. Пізніше стало відомо, що померла друга туристка. Дівчині було 27 років.

"Коли на місце трагедії прибули рятувальники, вони до останнього розмовляли з дівчиною, намагалися зробити все, щоб вона не заснула. Євгенія говорила, що їй дуже холодно і вона замерзає (після падіння льоду постраждалі опинилися у воді). Коли її поклали на носилки, пульс пропав", – йдеться у повідомленні.

Ще одна туристка з серйозною травмою ноги зараз у свідомості. Її евакуюють.

Раніше повідомлялося, як частина скелі впала на густонаселений житловий район гірського селища Тлальнепантла в Мексиці. З-під завалів очевидці чули крики дітей.

Вас також можуть зацікавити новини