У РФ повстання можуть підняти мігранти, вважає журналіст / фото УНІАН

У Росії найбільшою організованою силою є мігранти, їх вже озброюють, і вони можуть підняти повстання.

Головною ознакою того, що у РФ скоро почнеться повстання, стане те, що мігранти відмовляться платити "данину", розповів російський опозиціонер і журналіст В'ячеслав Мальцев в ефірі програми "Аргумент".

"...ми бачимо величезну кількість мігрантів - це найбільша сила. Тобто, якщо хтось розглядає армію як найбільшу силу - зовсім ні. Ось мігранти - це найбільша організована сила... у нас в діаспорах є маса людей, які зливають інформацію, і я знаю, що у грудні місяці ось ці керівники діаспор, всяких профспілок мігрантів, які працюють, і так далі, розв'язували питання - якщо вони будуть підіймати повстання, скільки людей вони можуть вивести у Москві", - зазначив співрозмовник.

За його словами, виявилося, що це мільйон людей. "Як ви розумієте, це більше всієї путінської армії. Чому це було необхідно? Ну, коли українська армія вийде до кордонів Росії, і підніметься повстання в тюркських республіках - Татарії (Татарстан - Ред.), Башкирії з метою відділення, то потрібно гарантувати, що вони безболісно відокремляться. Як можна гарантувати - просто піднявши повстання мігрантів у Москві, Пітері, і вже буде не до республік, вже потрібно буде щось там робити...", - сказав Мальцев.

Журналіст додав, що лише за перші три місяці поточного року в РФ приїхали 2 мільйони 700 тисяч мігрантів, і третина отримали громадянство, і більша частина вже має дозвіл на зброю. "А багато хто вже і купили зброю мисливську, тобто всі вони відразу стали мисливцями...", - стверджує Мальцев.

Опозиціонер додав, що "гроші дають в діаспорах на придбання зброї, вони всі озброєні". "Як ми дізнаємося, що зараз почнеться повстання? Я думаю, за кілька днів до цього, ну, може бути, за місяць, мігранти відмовляться платити "данину"... тобто це буде головна ознака...", - зазначив журналіст.

Цікаві новини Росії - сьогодні це варто знати

24 червня в РФ приватна військова компанія "Вагнер" на чолі з Євгеном Пригожиним влаштувала заколот, змогла захопити Ростов-на-Дону і Воронеж, знищити кілька вертольотів, ліквідували військовий літак і навіть висунутися у бік Москви.

Бунт того ж дня завершився після телефонної розмови Пригожина з псевдопрезидентом Білорусі Олександром Лукашенком з відома диктатора Володимира Путіна. Найманці отримали гарантії безпеки і перестали рухатися до Москви. "Вагнерівці" можуть вирушити у Білорусь.

Радник керівника Офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк вважає, що після заколоту Путін втратив контроль, і почався внутрішній хаос.

Вас також можуть зацікавити новини: