Володимир Путін не нападе на Україну, вважає російський політик / фото REUTERS

Російський опозиціонер Дмитро Гудков сказав, що не вірить у широкомасштабне вторгнення Росії в Україну, в першу чергу, з внутрішньополітичної причини.

Люди у РФ добре ставляться до України й бояться війни, приводить відомості політика "Україна 24".

За його словами, у Росії не працює пропаганда, і ніхто не розуміє, чому президент Володимир Путін нападає на українську державу.

Відео дня

"У це я не вірю (що РФ розпочне масштабну війну проти України – Ред.)… Найголовніша причина – внутрішньополітична російська. По-перше, соціологія показує, що росіяни не підтримують цієї війни...", – заявив співбесідник.

Політик підкреслив, що у цьому разі громадяни Росії "категорично проти війни".

Читайте такожЕксперт сказав, чи загрожують Україні ракетні удари з боку Росії"...люди бояться війни та найголовніше – добре ставляться до України...", – додав опозиціонер.

Раніше військовий експерт Михайло Притула говорив, що Володимир Путін точно не нападе на Україну до зимових Олімпійських ігор у столиці Китаю Пекіні. Олімпіада в Китаї має тривати з 4 до 20 лютого.

Конфлікт між Росією та Україною – довідка УНІАН

РФ навесні 2014 року захопила Крим, також російські війська вдерлися на частину Донбасу. Російська влада підтримала бойовиків, які на частині сходу України створили самопроголошені "ДНР" та "ЛНР". Сама Росія стверджує, що на Донбасі "внутрішньоукраїнський конфлікт".

Восени минулого року конфлікт між Україною і РФ загострився. Російська сторона перекинула до кордону з нашою країною багато військових і техніки. В Україні та в низці держав Заходу вважають, що Росія може наважитися на вторгнення.

Президент Володимир Зеленський попереджав, що якщо українцям доведеться захищати себе від російської армії, то буде "дуже потужна війна".

Вас також можуть зацікавити новини: