Новими мішенями РФ можуть стати країни Балтії, попередив генерал-лейтенант / ілюстративне фото REUTERS

Якщо Російська Федерація захопить Україну, то не зупиниться на цьому.

Після України мішенями стануть країни Балтії (Литва, Латвія, Естонія), розповів командувач операції Об'єднаних сил на Донбасі генерал-лейтенант Олександр Павлюк в інтерв'ю The Times.

На його думку, вторгнення Росії в Україну стало б кінцем Європейського Союзу і його цінностей, але ніхто цього насправді не розуміє.

Відео дня

"...Це було б кінцем європейського проекту. Якщо Росія отримає країну з потенціалом України, то вона не зупиниться...", – вважає співрозмовник.

Читайте такожКулеба: якщо розхитати Україну нагнітанням паніки, то Путіну і не доведеться нападатиГенерал-лейтенант додав, що "наступними будуть країни Балтії".

Агресія Росії проти України коротко про головне

Росія навесні 2014 року зважилася на захоплення українського Криму. Також війська РФ вдерлися на частину Донбасу. Влада Росії підтримали бойовиків, які створили самопроголошені "ДНР" і "ЛНР". Російська сторона не визнає вторгнення на Донбас.

Восени 2021 року конфлікт між Україною і Росією загострився. Росія перекинула до кордону з нашою країною багато військових і техніки. В Україні та в низці західних країн заговорили про загрозу широкомасштабної агресії Росії.

Український президент Володимир Зеленський говорив, що якщо українці захищатимуть себе від російської армії, то буде "дуже потужна війна, і всі зазнають втрат".

Вас також можуть зацікавити новини: