Жегульов не вірить у революцію в РФ проти Путіна / фото REUTERS

Президент РФ Володимир Путін, ймовірно, до такої міри остерігається власного оточення, що всюди ходить зі своїм термосом з чаєм. Це відбувається навіть на міжнародних зустрічах, розповів російський журналіст Ілля Жегульов.

Про це він сказав в ефірі 24 каналу. Говорячи про можливий відхід Путіна з Кремля, журналіст припустив, що цьому може посприяти вік президента РФ.

"Думаю, що або він просто піде, бо у нього вже досить серйозний вік, хоча він дуже піклується про своє здоров'я, або – я не вірю, що в Росії відбудеться революція – але думаю, що Путін, можливо, підозрює, що навіть в його оточенні не всім подобається те, що відбувається в країні", – сказав Жегулев.

Відео дня

Він нагадав один з репортажів росЗМІ про робочий день Путіна, коли той сидів у власному кабінеті й самостійно наливав собі чай з термоса. Виходячи з цього журналіст зробив висновок про важкий психологічний стан президента РФ.

Раніше радник головкому ЗСУ і екс-лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош розповів, що хотів би обговорити з Путіним майбутній розвал Росії.

До цього журналіст Іван Яковина розповідав, що Путін під впливом міністра оборони РФ Сергія Шойгу захопився шаманськими обрядами і для участі в них відвідує періодично Сибір.