У Таїланді син моделі загинув у басейні / ілюстративне фото REUTERS

Тайська модель – 26-річна Віяда Пантові (Soda), яка має аккаунт в OnlyFans, під час зйомок чергової порції інтимного контенту втратила дворічного сина Чаванакона – хлопчик був зі старшим братом у басейні та пішов під воду.

Дитина загинула в понеділок, 14 лютого (відзначався День святого Валентина), в Таїланді на віллі, яку модель та її чоловік орендували, повідомив британський таблоїд Mirror.

У матеріалі йдеться, що до трагедії Soda позувала в чорному бікіні перед басейном, а потім – на більярдному столі з розсунутими ногами. Варто зазначити, що чоловік моделі – фотограф.

Відео дня

Поки мати займалася знімками, і йшла вечірка, дитина пішла під воду в басейні. Хлопчика госпіталізували, але не змогли врятувати. Через два дні дитині мало виповнитися три роки.

Модель вже прокоментувала загибель сина. Пантові стверджувала, що її серце розбилося, і вона більше не хоче жити.

Журналісти зазначили, що Soda регулярно позувала у відвертих образах для OnlyFans та інших платформ для дорослих.

Нагадаємо, влітку минулого року в американському місті Сент-Луїс 34-річна американка Сабріна Дуніган у день народження під час пожежі втратила всіх своїх дітей – їх було п'ятеро.

Довідка УНІАН. OnlyFans – це сервіс підписки на контент, на якому творці контенту можуть заробляти на передплатниках – "фанатах". Штаб-квартира компанії знаходиться в столиці Великобританії Лондоні.

Вас також можуть зацікавити новини: