У Перу суд звинуватив Білла Гейтса в пандемії / REUTERS

Апеляційний суд провінцій Чінча і Піско в Перу виніс постанову, в якій відповідальність за появу коронавірусу покладається на мільярдерів Білла Гейтса і Джорджа Сороса, а також на родину Рокфеллерів.

Читайте такожPolitico: лікарів Італії цькують і називають" терористами" за те, що вони  "вигадали" коронавірус

Як повідомляє «НВ» з посиланням на Peru21, постанову ще 21 грудня винесли судді Луїс Легія і Тоні Чангарай на чолі з Тіто Гальєгосом. Воно стосується апеляції на продовження арешту у справі про зґвалтування. Однак там наводиться конспірологічна теорія про створення пандемії "авторами нового світового ладу» і "домінуючими над світом кримінальними авторитетами".

Відео дня

"Білл Гейтс, Сорос, Рокфеллери та інші керували пандемією і продовжують керувати нею в умовах найсуворішої секретності», — наголошується в постанові.

OCMA - державне відомство, що відповідає за контроль над судовою владою в Перу, — почало розслідування проти суддів, які винесли постанову.

Теорії змови з Біллом Гейтсом

  • Білл Гейтс протягом багатьох років був меценатом світової охорони здоров'я і попереджав про загрозу нової пандемії.
  • З початком епідемії коронавірусу в мережі почали поширюватися конспірологічні теорії, в яких його звинувачують у створенні коронавірусу заради "чіпування" всіх людей через вакцинацію.
  • Опитування, яке провели Yahoo News і YouGov, виявило, що 28% американців вірять в теорію змови про Гейтса. У цей час, 44% опитаних республіканців і 50% глядачів Fox News говорили, що це правда.
  • Сам Гейтс коментував теорії змови про себе, зазначивши, що йому важко заперечувати ці вигадки, тому що"вони такі дурні". Він наполягає, що не має жодних зловісних планів щодо чіпування людства.