У США чоловік влаштував масову стрілянину, повідомляється про десятки жертв / ілюстрація REUTERS

В американському місті Льюїстон (знаходиться у штаті Мен) у ніч на четвер, 26 жовтня, зловмисник влаштував масову стрілянину, поранено 50-60 осіб.

Постріли лунали щонайменше у трьох точках - на території 500 кварталу Лінкольн-стріт, на Моллісон-Вей та на Годдард-роуд. За відомостями джерела в поліції Льюїстона, загинули щонайменше 22 людини, пише NBC.

Журналісті дізналися, що зловмисника ще не затримали. У Поліцейському департаменту Льюїстона повідомили, що підозрюваний - 40-річний Роберт Кард.

Відео дня
Правоохоронці назвали ім'я чоловіка, підозрюваного у здійсненні масової стрілянини / скріншот з facebook.com/LewistonPolice

Також стало відомо, що зловмисник був озброєний рушницею. Правоохоронці вже показали його фото зі зброєю.

Правоохоронці назвали ім'я чоловіка, підозрюваного у здійсненні масової стрілянини / скріншот з facebook.com/Androscoggin County Sheriff's Office

Місцева влада попросила людей залишатися у безпечних місцях.

Важливі новини США - сьогодні це варто знати

У Штатах вже не раз були стрілянини, внаслідок яких гинули й отримували поранення десятки осіб.

Зокрема, у квітні цього року стало відомо, що у місті Луїсвілль (штат Кентуккі) у відділенні банку розстріляли п'ять осіб. Повідомлялося, дев'ять осіб отримали поранення, у тому числі двоє співробітників поліції. Стрільцем виявився співробітник фінустанови, в якій здійснено злочин.

Вас також можуть зацікавити новини: