Мати хлопчика вижила / фото CAIR National

В американському штаті Іллінойс чоловік напав з ножем на сім'ю, якій здавав будинок. Причиною послугувало те, що вони мусульмани.

В офісі шерифа округу Вілл повідомили, що інцидент стався 14 жовтня. Поліцейські отримали повідомлення про різанину між господарем будинку та квартиронаймачем у Плейнфілді. Біля будинку вони виявили 71-річного Джозефа М.Чубу, що сидів на землі. На лобі у нього була рвана рана.

У спальні поліцейські знайшли жінку 32 років і її 6-річного сина, у них були множинні ножові поранення грудей, тулуба і верхніх кінцівок. Жінка вижила, незважаючи на те, що отримала більше десяти ножових поранень.  

Відео дня

Шестирічного хлопчика доставили в лікарню в критичному стані, він помер від отриманих травм. У заяві йдеться, що дитині завдали двадцять шість ножових поранень ножем військового зразка з семидюймовим лезом.

Чоловікові висунули звинувачення у вбивстві першого ступеня, замаху на вбивство першого ступеня, злочині на ґрунті ненависті та нанесенні побоїв із застосуванням смертоносної зброї при обтяжуючих обставинах.  

"Детективам вдалося встановити, що обидві жертви цього жорстокого нападу були обрані підозрюваним через те, що вони були мусульманами, а також через триваючий близькосхідний конфлікт за участю ХАМАС і ізраїльтян",-додали в поліції.

Спалах насильства на тлі війни на Близькому Сході

Нагадаємо, після нападу ХАМАС на Ізраїль і активізації бойових дій, в низці країн пройшли пропалестинські і проізраїльські демонстрації.

У Великій Британії заявляли про серйозне зростання антисемітських інцидентів, уряди деяких країн посилили охорону єврейських шкіл і громад. За даними ЗМІ, в Берліні фіксують випадки нанесення на будівлі зірки Давида

Один із засновників терористичної організації Халед Машаль закликав мусульман "влаштувати євреям справжній погром" у п'ятницю, 13 жовтня. Того дня у Франції чоловік вбив вчителя і поранив ножем двох співробітників однієї зі шкіл. Також повідомлялося про жорстокий напад на співробітника ізраїльського посольства у Пекіні.

Вас також можуть зацікавити новини: