морг / Фото : likar.info

Про це розповідає видання "Хасанские вести".

Так, компанія любителів горілки зібралася разом, але в якийсь момент один з товаришів по чарці впав замертво, шалено налякавши своїх п'яних товаришів. Після приїзду поліції і медиків тіло "померлого" відвезли в місцевий морг.

"Пізно вночі, коли жінка-сторож проводила свій звичайний обхід, вона почула стук у двері холодильника", - зазначив представник правоохоронних органів. Оскільки відкривати двері холодильника у сторожа не було повноважень, вона подзвонила в "швидку" і, розповівши про те, що трапилося, попросила медиків відкрити холодильник і подивитися, що там може стукати. У відповідь на це медики, все ж викликали поліцію, хоч і не повністю повірили словами сторожа.

Відео дня

Читайте такожСаратовськ село, де перекинулася фура з горілкою, святкує вже тиждень (відео)

Коли співробітники поліції відкрили холодильник, на них кинувся "труп", який вони самі нещодавно туди привезли.

"В ту ніч місцевий морг був заповнений вщерть, тіла лежали не тільки на стелажах, але і на підлозі холодильника, куди і визначили нашого «покійного» героя. В якийсь момент чоловік отямився, сам не розуміючи де. Було дуже темно і холодно. Плюс мозок затуманював алкоголь. У темряві він намацав чиїсь абсолютно холодні кінцівки і в страху кинувся до дверей. Але та була замкнена. Тоді чоловік почав барабанити в двері що було сили", - відзначили в поліції.

Відразу після того, як "труп, що ожив" відпустили, він відправився до своїх друзів по чарці, які в цей час вже влаштували по ньому поминки. Перший же, хто відкрив йому двері, знепритомнів. Тим не менш, ця історія не змусила потерпілого кинути пити, додали в поліції.