Шановні колеги!

Запрошуємо вас на презентацію інтернет-платформи «Біржа праці ОТГ», яка є частиною проекту «Створення Біржі праці для об’єднаних територіальних громад в Україні», фінансованого Посольством Великої Британії в Україні.

На підготовчих етапах проведено вивчення ринку праці, опитування представників ОТГ та експертів, профільних фахівців. Круглий стіл «Децентралізація зайнятості: Яких фахівців потребують громади, чи є вони на ринку праці та як поєднати попит та пропозицію?» та тематичний хакатон, організований програмою U-LEAD з Європою – інщі етапи реалізації проекту.

Відео дня

Отримані дані покладено в основу концепції інтернет-платформи «Біржі праці ОТГ», яка перед фінальним запуском пройде тестування у пілотних регіонах та громадах.

У презентації візьмуть участь представники Посольства Великої Британії в Україні.

Коли: 28 лютого 2018 року.

Де: конференц-центр MAINHALL (вул. Володимирська, 49 А, м. Київ)

Початок реєстрації:   10.30

Початок презентації: 11.00

Мета: ознайомити усі зацікавлені сторони з бета-версією інтернет-порталу «Біржа праці ОТГ», обмінятися думками щодо презентованих функціоналу та контенту, а також додаткових можливостей інформування громад про новий ресурс для працевлаштування і пошуку кадрів.

До участі запрошені партнери:

  • Представники Об’єднаних територіальних громад;
  • Асоціація ОТГ України;
  • Асоціація сільських і селищних рад України;
  • Асоціація міст України;
  • Бізнес-асоціації;
  • Експерти-консультанти, які працюють в громадах;
  • Представники Державної служби зайнятості України;
  • Представники Національних Міністерств – регіональної політики, соціальної політики, освіти та науки;
  • Представники донорських проектів;
  • Громадські організації, які працюють в ОТГ та з ОТГ;
  • ЗМІ

Під час презентації буде організовано послідовний переклад та онлайн трансляцію.

Просимо підтвердити Вашу участь до 17.00 27 лютого 2019 року за наступними контактами:

Наталія Крамар

050 9846246

nataliya.k@actionprgroup.com


Посольство Великої Британії в Україні фінансує даний проект в рамках програми підтримки реформ в Україні, зокрема, сприяння розвитку децентралізації, посилення самостійності та спроможності громад, їхньої співпраці та інтеграції задля досягнення цілей на місцевому рівні і, у кінцевому підсумку, задля поступу України.

Проект «Створення біржі праці для об’єднаних територіальних громад» впроваджується агенцією ActionGlobalCommunications за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні. Він має на меті створення загальнонаціональної стало функціонуючої біржі праці для забезпечення кадрових потреб ОТГ, скорочення безробіття та досягнення балансу зайнятості в об’єднаних територіальних громадах.  Диспропорції попиту/пропозиції у сфері зайнятості є актуальною проблемою національного ринку праці в цілому і територіальних громад, зокрема. Через брак/нестачу кадрів гальмується соціально-економічний розвиток громад. Процес горизонтальної інтеграції громад для вирішення масштабних завдань на постійній/проектній основі також потребує кадрового забезпечення. Водночас, сьогодні ОТГ готові надавати необхідним спеціалістам гідні умови роботи, оплати та побуту. У багатьох випадках це є альтернативою трудовій міграції та виїзду українських спеціалістів за кордон. Біржа праці діятиме на інтернет-платформі та сприятиме працевлаштуванню, пошуку кадрів, а також займатиметься освітньо-просвітницькою та профорієнтаційною діяльністю.

ActionGlobalCommunications є міжнародною агенцією, що надає повний спектр консультаційних послуг зі стратегічних комунікацій, PR та комунікації з медіа, антикризового менеджменту та digital-кампаній, починаючи від ґрунтовної розробки стратегії до імплементації інформаційно-просвітницькмх кампаній та організації спеціалізованих подій і зустрічей. Вже понад 45 років ActionGlobalCommunications будує добру та надійну репутацію для своїх клієнтів, як повністю незалежне агентство повного циклу, що надає широкий спектр у 41 країні світу - Азії та Близькому Сході, Центральної та Східноїї Європи, СНД, Північній Африці та країнах Середземномор'я. Представництво ActionGlobalCommunications в Україні засновано у 2002 році з офісом в Києві та має величезний досвід роботи в PR, організації подій, комунікаційному консалтингу для провідних українських та міжнародних компаній з різних секторів економіки, включаючи міжнародні організації та донорів.

Детальніше http://actionprgroup.com/