Унікальна можливість побачити зразу більшу половину порід собак, існуючих у світі, випаде шанувальникам братів менших 23-24-25 серпня 2019 року у Київському Міжнародному виставковому центрі (Броварський пр-т, 15, п-ни №№ 2,3, ст. м. «Лівобережна»), де Кінологічна Спілка України традиційно проводитиме Міжнародні виставки собак усіх порід «Золота пектораль», «Злато скіфів» та «Софія Київська» (початок о 10.00).

Цьогоріч відбулась головна подія для кінологічної спільноти України, яка вкаже напрям і темп роботи на найближче п'ятиріччя для всієї вітчизняної кінології загалом та КСУ зокрема, – нам вперше випала честь проводити Світове Дог Шоу в столиці нашої держави Києві 2024 року!

Це – історичне дійство, на яке очікують не тільки представники кінологічного співтовариства, а й всі українці, що люблять та цінують собак. Цих неповторних істот, які тисячоліттями йшли поряд з людиною і завжди були відданими помічниками та друзями. Подія неодмінно стане чудовим стимулом для подальшого стрімкого розвитку української кінології. Тим більше що Україна входить в першу десятку найрозвинутіших кінологічних країн світу, чим може пишатися наша держава!

Відео дня

Серпневі міжнародні виставки собак – це справжня урочистість для професіоналів-шанувальників і любителів братів наших менших, ексклюзивне кінологічне шоу, де будуть представлені найкращі собаки України та зарубіжжя майже 200 порід. Близько п’яти тисяч учасників із різних країн планети та великий «собачий подіум» майже із трьох десятків рингів, на яких, як завжди, авторитетні всесвітньо відомі судді із 15 держав оцінюватимуть екстер’єрні якості братів менших грандіозного собачого конкурсу краси.

Дог шоу своїм виставковим «меню», як завжди, порадують і гурманів, і широку аудиторію любителів вусолапохвостих. У програмі: відбудеться нагородження кращих українських собак за результатами цьогорічних Світового та Європейського Чемпіонатів «Національна гордість України»; для шанувальників екзотичного та спортивного дресирування – показові виступи з різних видів кінологічного спорту; молодь покаже свої таланти у конкурсі «Юний хендлер»; чемпіонати з різних порід; тренувальне тестування на собаку помічника або терапевта; шоу-програми; показовий урок із каністерапії для «особливих» діток, барвистий та веселий Майданчик дружби, конкурс «Дитячий малюнок» для всієї дітвори; і, звичайно, фінальна з національною родзинкою мізансцена з головним конкурсом «Best in Show» розкриє інтригу, хто ж з елітних собак підкорить кінологічний Олімп. І вперше (!) в історії київських САСІВ обиратиметься абсолютний переможець виставкового вікенду серед переможців трьох виставок!  

Усе це створить атмосферу свята для кожного, хто завітає на виставки.

Генеральний партнер виставок – компанія «Royl Canin Україна». Інформаційні партнери – журнал КСУ «Club Dogs», перший український сайт авторської журналістики «Frаzа.ua».

Вхід для людей із обмеженими можливостями (потрібен документ, що це засвідчує) та дітей до 7 років безкоштовний.

Прес-служба КСУ

Для масмедіа обов’язково потрібна акредитація: 063 607 21 02, 067 796 07 44, 044 531-37-63.

Сайт КСУ: http://uku.com.ua

FB: Ukrainian-Kennel-Union