30 листопада 2019 року в готелі Hilton Kyiv відбудеться Форум Imagine Armenia (#ImagineArmeniaKyiv). Фонд Репат Вірменія спільно з благодійним Фондом «Вірменська Ініціатива» за підтримки та участі офісу Верховного комісара у справах діаспори Вірменії, і за сприяння Ameriabank і SkyUp.

Основна мета форуму - розповісти про інвестиційні можливості Вірменії, сприяти прояву ініціатив та створення проектів по просуванню Вірменії в різних напрямках, можливість участі вірменської діаспори в житті Вірменії, про програми репатріації в Вірменії.

На форумі виступлять 20 спікерів з Вірменії, а також Верховний комісар у справах діаспори Зоре Сінанян. Запрошені Посол Вірменії в Україні Тигран Сейранян, депутати національних зборів Вірменії, депутати ВР України, відомі політики і бізнесмени України.

Форум Imagine Armenia успішно проводиться протягом 6 років в ключових громадах вірменської діаспори, і були раніше проведені в Торонто, Монреалі, Сан-Франциско, Лос-Анджелесі, Нью-Йорку, Бостоні, Лондоні, Парижі, Марселі, Брюсселі, Амстердамі, Санкт Петербурзі, Тбілісі, Тегерані, Бейруті і Буенос-Айресі.

На форумі Imagine Armenia в Києві будуть представлені наступні організації та програми:

Форум не є комерційним.

Запрошуються представники ЗМІ.

Реєстрація за посиланням  : https://bit.ly/2OTueWC

Телефон: +3 8 068 007-84-84

Emailcharityfai.ua@gmail.com

Початок реєстрації  в готелі Hilton Kyiv   з  11.00

Початок  форуму  об  11.30