Компанія Alliance Tire Group (YOKOHAMA) ексклюзивно представить нову  тракторну шину AGRI STAR II на виставці Зернові Технології у Києві 18 лютого. Шина буде представлена на стенді дистриб'ютора Технооптторг-Трейд, павільйон 3C, стенд 45F.

AGRI STAR II – новітня радіальна шина для тракторів із застосуванням унікальної технології багатошарової структури (Stratified Layer Technology, SLT), яка забезпечує бездоганне зчеплення навіть після тривалого використання (навіть після 40% зносу!). AGRI STAR II також відрізняється  найкращою керованістю на дорозі, швидкістю D (65 км/год), 7-ми річною гарантією від виробника та має неперевершений дизайн.

Прес конференція для журналістів відбудеться 18 лютого о 13 годині у конференц-залі №5 (Павільйон 1) в МВЦ (Київ, Броварський проспект, 15).

Відео дня

Ми будемо вдячні за попередню акредитацію за посиланням:

https://online-accreditation.de/atg/   або за електронною адресою: jverbunt@atgtire.com

***

Alliance Tire Group

Група компаній Alliance Tire Group входить до складу групи Yokohama Group. Маючи понад 60 років досвіду, Alliance Tire Group спеціалізується на проектуванні, розробці, виготовленні та виведенні на ринок шин під брендами Alliance, Galaxy та Primex для техніки, що працює в сільському та лісному господарстві, на будівництві, у промисловості й на земляних роботах.

Контактна особа для преси:

Юлія Вербюнт (Julia Verbunt)

Менеджер зі зв'язків із громадськістю та комунікацій у країнах Європи

Alliance Tire Europe BV| Компанія, що входить до складу групи Alliance Tire Group| Нідерланди

Мобільний телефон:+31 (0)654916673 | Ел. пошта:jverbunt@atgtire.com

Веб-сайт: www.atgtire.com

Прес-служба:

Прес-релізи та фото для преси можна знайти в мережі за адресою http://www.press.atgtire.info/