Народний депутат, член фракції Партії регіонів Ганна ГЕРМАН заявляє, що на виконання рішення суду заплатить народному депутатові Андрію ШКІЛЮ (фракція Блоку Юлії Тимошенко) 33 гривні.

Про це Г.ГЕРМАН сказала в ефірі 5 каналу, коментуючи рішення Шевченківського районного суду м. Києва.

Як повідомлялося, 16 вересня 2009 року Шевченківський районний суд Києва постановив задовольнити позов А.ШКІЛЯ до Г.ГЕРМАН, а саме – визнати сказане нею недостовірною інформацією, стягнути з неї за завдану моральну шкоду 33 гривні, а також зобов’язати відповідачку спростувати наклеп в ефірі каналу „Інтер”.

Відео дня

«Аніж витрачатися на адвоката і ходити по судах – якщо ШКІЛЬ оцінив свою честь і гідність у 33 гривні – то мені легше ці 33 гривні йому заплатити і не ходити до суду, і не платити за адвоката», – пояснила свою позицію Г.ГЕРМАН.

«Ось так я, як прагматична людина, вирішила цю ситуацію», – додала вона.

Як повідомляв УНІАН, 2 листопада 2007 року в ефірі програми "Свобода Савіка Шустера" Г.ГЕРМАН звинуватила А.ШКІЛЯ, в тому, що той в «давні унсовські часи відправляв чужих дітей стріляти в Абхазію”.

У зв’язку з цим наприкінці 2007 року А.ШКІЛЬ звернувся з відповідним позовом проти Г.ГЕРМАН до Шевченківського райсуду Києва. Проте за весь час засідань відповідачка не з’явилася жодного разу.

А.ШКІЛЬ наголосив, що Г.ГЕРМАН має виконати рішення суду і принести йому вибачення за даний наклеп. Він пояснив, що його «цілком задовольнить», якщо Г.ГЕРМАН вибачиться перед ним в ефірі подібної програми, яка нині є в ефірі телеканалу «Інтер».