Кейт Мідлтон. Фото AFPАнглійські букмекери почали приймати ставки на те, хто стане нареченою принца Вільяма, який саме розійшовся зі своєю близькою подругою Кейт Мідлтон, повідомляє AFP.

Лідером в списку авторитетної контори William Hill є абстрактна жінка-офіцер армії Великобританії (шість до одного). Популярність такого варіанту розвитку подій у букмекерів пояснюється тим, що принц сам є випускником Королівського військового коледжу.

Друге місце в списку претенденток займає англійка Тара Палмер-Томкінсон (вісім до одного), яка перебуває в дружніх відносинах з королівською сім`єю. Слідом за нею йде австралійська співачка Кайлі Міноуг (14 до одного), на четвертій позиції розташувалася Брітні Спірс (20 до одного), на п`ятій - модель Кілі Хезелл (22 до одного), на шостій - російська тенісистка Марія Шарапова (33 до одного).

Відео дня

Букмекери також не виключають, що принц Вільям візьме шлюб з чоловіком: ставки на одностатеве весілля за участю члена королівської сім`ї приймаються з розрахунку 100 до одного.

Лента.ру