У білої тигриці Тигрюлі, яку лідер партії «Батьківщина» Юлія ТИМОШЕНКО, передала приватному ялтинському зоопарку «Казка» два роки тому, з`явився наречений - білий бенгальський тигр з Франції, якому 2,5 року.

Про це кореспонденту УНІАН повідомив директор «Казки» Олег ЗУБКОВ.

«У дорозі він трохи потерся об клітку, та й на митниці простояли більше п`яти годин тут, в Ялті, у спеку, поки папірці заповнювали. Найголовніше, що тигр живий-здоровий, а косметичні рани дуже швидко пройдуть», - сказав О.ЗУБКОВ.

Відео дня

«Наречений» вже знаходиться у вольєрі з «нареченою», але вона від нього поки ховається, проте директор зоопарку сподівається, що тварини порозуміються.

«Перша пара білих тигрів в Україні є, отже, ми можемо сподіватися, що у білих тигрів буде потомство», - сказав О.ЗУБКОВ.

Як повідомляв УНІАН, О.ЗУБКОВ створив «Казку» в 1995 році. Це перший приватний зоопарк у СНД. На даний час у звіринці живуть більш як тисяча тварин і птахів, багато з них - рідкісних видів.

Бенгальську тигрицю-альбіноса Ю.ТИМОШЕНКО подарували організатори фестивалю «Чорноморські ігри» у Складовську у серпні 2009 року, коли вона керувала українським урядом. Ю.ТИМОШЕНКО передала тварину до ялтинського зоопарку.