Відновлення роботи проекту МММ-2011, виплати за яким були заморожені наприкінці травня, вже неможливе, заявив творець фінансової піраміди Сергій Мавроді, повідомляє ТСН.

У відеозверненні на своєму сайті Мавроді визнав, що грошей на розрахунки з усіма учасниками проекту не вистачить. "Режим спокою, власне, і вводився, щоб усі заспокоїлися ... Коротше кажучи, в нинішній ситуації - треба дивитися правді в очі - продовження МММ-2011 неможливо", - сказав Мавроді.

"У піраміді, в МММ-2011, природно, грошей на всіх не вистачить, тому зараз буде виручати МММ-2012 ... Ми будемо звідти брати деякі гроші, які раніше йшли ... на цю саму ... на рекламу ", - додав він.

Відео дня

Як відомо, на початку червня Мавроді заявив, що система припиняє виплати до 15 червня через паніку серед вкладників. Багато експертів сприйняли цю новину як ознаку швидкого краху проекту. А один із ошуканих учасників МММ-2011 наклав на себе руки, вистрибнувши з вікна 9-го поверху. За словами його сусідів, чоловік узяв у кредит гроші під заставу квартири і вклав їх у сочинське відділення піраміди МММ-2011. Коли підійшов термін виплачувати банку гроші, через оголошений на початку червня режиму "Спокій" (припинення всіх виплат) вкладник оплатити кредит не зміг. У загиблого залишилася маленька дитина.