Київ. 28 квітня. УНІАН. В місті Ірпені на Київщині, випадкові перехожі виявили тіло раніше судимого 59-річного місцевого мешканця з вогнепальним пораненням голови.

Як повідомили УНІАН  у відділі зв‘язків з громадськістю ГУМВС України в Київській області, вжитим комплексом оперативно-розшукових заходів протягом доби було встановлено, що вбивство чоловіка скоїв 41-річний громадянин Грузії, колишній командир спецназу.

Заступник начальника слідчого відділу Ірпінського міськвідділу міліції Олександр Пиль розповів, що колишній грузинський спецназівець після виходу на пенсію переїхав жити до України. Затриманий зізнався у вбивстві, сказав, що загиблий був його партнером по бізнесу і заборгував чималу суму.

Відео дня

Коли  після переговорів з’ясувалося, що боржник не збирається віддавати гроші, бізнесмен вистрелив йому в голову. Тіло партнера викинув з машини у  поле на околиці міста.

Проти затриманого порушили кримінальну справу за ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.