Голова Кримської крайової організації Народного Руху України, депутат кримського парламенту Леонід ПИЛУНСЬКИЙ вважає, що призначення Андрія СУМЦОВА на посаду міністра курортів автономії "положить кінець туристичній галузі півострову", повідомляє прес-служба партії.

"Таке призначення говорить про кінець біло-блакитної влади в Криму, адже до влади приходять люди із сумнівним минулим і поганою професійною кваліфікацією", - заявив представник НРУ.

На його думку, призначення А.СУМЦОВА негативно відобразиться на туристичній інфраструктурі на півострові, адже він не мав жодного відношення до туризму і не має необхідних знань.

Відео дня

Також лідер Кримської організації НРУ заявив, що посада міністра курортів в туристичному регіоні України є дуже прибутковою з огляду відмивання грошей, отримання так званих "відкатів" тощо.

***18 березня Верховна Рада Криму призначила депутата з фракції Блоку Вітренко, колишнього директора Дніпропетровського центрального ринку (ринок "Озерка") А.СУМЦОВА міністром курортів і туризму автономії. Питання про призначення А.СУМЦОВА розглядалося в пакеті з іншими кадровими питаннями.