Голова Верховної Ради Криму Анатолій ГРИЦЕНКО заявляє, що нікому не дозволено приватизовувати Кримську організацію Партії регіонів. 

«Партія регіонів не приватна лавка, щоб хтось її приватизовував: чи КИСЕЛЬОВ (лідер кримської парторганізації, народний депутат Василь КИСЕЛЬОВ), чи ще хто-небудь. Це понад 50 тисяч членів партії (членів кримської парторганізації) – люди грамотні, люди, які вболівають за свою справу», – сказав кримський спікер-«регіонал» сьогодні в прямому ефірі «Транс-М-радіо».

А.ГРИЦЕНКО заявив, що всі кадрові питання, у разі потреби, вирішуватимуться на партконференції. «Якщо буде в цьому необхідність, то всі кадрові питання розставлять однопартійці на партійній конференції», – сказав він.

Відео дня

За словами А.ГРИЦЕНКА, партія – це «живий організм», у ній є місце для дискусії «в плані оцінки подій» у суспільно-політичній та соціально-економічній сферах.

Дискусія є, вона потрібна, вона необхідна. Інша справа – який обсяг дискусій потрібно виносити в засоби масової інформації, а який потрібно гасити на політраді й виконкомах партії, на партконференції», – додав А.ГРИЦЕНКО.

Він нагадав, що лідер Партії регіонів Віктор ЯНУКОВИЧ закликав «регіоналів» Криму «дружно працювати». «Лідер сказав одне: треба працювати, треба працювати дружно, й готуватися до виборів. До чого я й закликаю наших кримчан», – заявив спікер автономії.

Як повідомляв УНІАН, 26 березня в Криму В.ЯНУКОВИЧ закликав негайно припинити інтриги всередині кримської парторганізації. «Я останній раз попередив і КИСЕЛЬОВА, і Анатолія Павловича (ГРИЦЕНКА): не наведуть лад, хай нарікають потім на себе», – заявив В.ЯНУКОВИЧ.