Очікується, що перша з них народить у квітні / скріншот CBS2

В американському штаті Нью-Йорк вагітними виявилися відразу 15 працівниць однієї з лікарень.

Як повідомляє Inside Edition, всі вони працюють медсестрами та асистентами лікаря в пологовому відділенні та реанімації для новонароджених. Очікується, що перша з них народить у квітні.

"Безумовно починаєш замислюватися про щось таке - Може, ми щось п'ємо? Або о щось тремося животами? Нам усім дуже пощастило", - каже одна з жінок, що чекає дитину в червні.

Відео дня

Читайте такожБританка лягла спати й несподівано народила дитину

Одна з вагітних співробітниць має намір народжувати на роботі й вважає, що кращого місця для цього не знайти. "Коли відійдуть води, почнуться перейми, досить пройти по коридору - і отримуй дитину", - каже вона.

І це - не перший схожий випадок, який став відомим останнім часом. Раніше УНІАН повідомляв, що в медичному центрі Maine Medical Center штату Мен в Портленді, США відразу дев'ять медсестер пологового відділення народять дітей приблизно в один і той же час. Пологи у всіх дівчат заплановані на період з квітня по липень 2019 року

Також портал KHQ повідомляв, що в штаті Канзас в американській початковій школі Oak Street Elementary School завагітніли відразу сім вчительок.