У США в поліцейської Tesla сіла батарея під час гонитви / Twitter, Fremont Police Department

В американському штаті Каліфорнія поліцейський не зміг продовжувати переслідування підозрюваного, тому що його патрульний електромобіль Tesla Model S 85 вийшов на дорогу з розрядженою батареєю.

Читайте такожЕлектрокари Tesla отримають нову платформу з трьома моторами і швидкісним режимом Plaid Mode

Як повідомляє CNN, офіцер поліції переслідував підозрюваного у вчиненні злочину у місті Санта-Клара. Останній намагався втекти від нього на високій швидкості. В ході гонитви поліцейський повідомив, що заряду батареї в його автомобілі вистачить приблизно на 6 миль (близько 9,5 км), і він може втратити підозрюваного в будь-який момент.

Відео дня

Гонитву продовжили інші підрозділи поліції, але невдовзі змушені були припинити її з міркувань безпеки. Пізніше патрульні знайшли покинутий автомобіль підозрюваного в Сан-Хосе.

Причини відсутності заряду в поліцейському електромобілі точно невідомі. За словами представника Департаменту поліції Фремонта, таке трапляється час від часу. Зокрема, якщо офіцери повертаються зі зміни ділянку для подачі звіту, і більше не повертаються на вулиці, аби зарядити авто.

Поліція Фремонта тестує Tesla в рамках пілотної шестимісячної програми. В ділянці запевнили, що інцидент не вплине на думку поліції про придатність автомобіля до патрульної служби.

Раніше в штаті Флорида (США) подружжя перетворили свою кухню під тимчасовий гараж, щоб автомобіль "не здуло" ураганом Доріаном.