У Джубілі незвичайне розташування очей, але проблем зі здоров'ям немає / instagram.com/huskyhousenj

У 2018 році хаскі на прізвисько Джубілі здали до притулку Husky House в штаті Нью-Джерсі. Її господар, заводчик, відмовився від собаки через незвичайне розташування очей, яке надавало Джубілі здивований і навіть злегка ошелешений вигляд.

Читайте такожВ Англії собака увімкнув мікрохвильовку і влаштував пожежуПро це пише CNN.

Жодних проблем зі здоров'ям у собаки не виявили. Проте за два роки для неї не змогли знайти нову сім'ю, після чого притулок вирішив опублікувати про неї пост у Facebook.

Відео дня

«Мене звуть Джубілі. Мені 4 роки, я – дівчинка породи хаскі, яка багато часу провела в Husky House. Мене привезли від заводчика, який не зміг мене продати. Він сказав, що це тому, що я виглядаю дивно. Хаскі – величні собаки, і я не знаю, чому я не виглядаю як вони», – йдеться в пості.

Соцмережі допомогли собаці знайти новий дім / instagram.com/huskyhousenj

Раптово пост став вірусним. У притулок надійшло понад 150 заявок від людей, які хотіли «вдочерити» Джубілі. Люди зізнавалися їй у любові, надсилали слова підтримки.

У Джубілі з'явилася нова сім'я / instagram.com/huskyhousenj

Тепер у незвичайної хаскі є нова любляча сім'я, яка раніше вже забирала собаку з цього притулку. У їхньому будинку разом з Джубілі зараз живуть ще дві хаскі.

Раніше УНІАН повідомляв, як китаєць побудував для своїх собак маєток зі спа-салоном і дзен-садом.