Прихильниці Берні Сандерса підтримують його як можуть / Twitter

В американському сегменті мережі здобув популярність флешмоб, в якому дівчата публікують свої зухвалі знімки на підтримку потенційного кандидата в президенти США від демократів - 78-річного Берні Сандерса.

Читайте такожТрамп опублікував "боллівудське" відео з собою в головній ролі

Як повідомляє TJournal, ініціатива почалася як жарт. близько місяця тому 20-річні студентки з Чикаго Данака Катович (Danaka Katovich) і Хадія Афзаль (Hadiya Afzal) помітили, що знаменита модель Емілі Ратаковскі опублікувала в Інстаграмі пост на підтримку Сандерса. 

Відео дня

Так з'явився локальний мем про "гарячих дівчат", що підтримують політика. 12 січня вони покликали всіх "гарячих дівчат за Сандерса" в загальний чат

Коли в бесіді зібралося 50 осіб, вони запланували іронічний флешмоб на 24 січня. Ідея була простою: викласти свої фото з хештегом #HotGirlsForBernie. 

Акція привернула набагато більше уваги, ніж спочатку розраховували дівчата. Ось уже місяць прихильниці Сандерса викладають свої знімки на підтримку свого кандидата. Чимало супроводжують фото скріншотом, яким підтверджують також пожертвування коштів до виборчого фонду Сандерса.

Twitter
Twitter
Twitter
 
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter

Тим часом сенатор Берні Сандерс здобув переконливу перемогу на зборах активістів (кокусах) в штаті Невада, підтвердивши свій статус лідера виборчих перегонів серед демократів. Колишній віце-президент Джо Байден, за попередніми даними, вийшов на друге місце.

Як повідомляє BBC, у своїй переможній промові Сандерс розкритикував президента Дональда Трампа. "Американці втомилися від президента, який весь час бреше", - сказав він. Кампанія Байдена також проходить бадьоро. Він заявив, що"повернення починається тут [в Неваді]".

Сам Трамп у своєму Twitter назвав Трампа "божевільним Берні".