Пітбуль за кермом / фото: goodhouse.com.ua

У Вашингтоні поліція тривалий час здійснювала погоню за порушником правил  дорожнього руху, а, коли наздогнала, виявила на місці водія собаку. Натомість хазяїн чотирилапого сидів поруч і кермував автомобілем.

Про це повідомляє CNN

Читайте такожБританські кози прогулялися порожніми під час карантину вулицями і стали зірками інтернету (відео)

Відео дня

У вашингтонській патрульній поліції розповіли, що розпочали переслідування після того, як декілька людей повідомили на 911 про порушення водієм ПДР. Його машина, зокрема, врізалася у два інші транспортні засоби. 

Коли патрульні наблизилися до машини порушника, то помітили, що на водійському сидінні був пітбуль, а власник сидів на сусідньому і кермував машиною.  

Автомобіль таки вдалося зупинити за допомогою смуг шипів. Після арешту власник машини заявив, що "намагався навчити свого собаку кермувати автомобілем". 

"Я б за всього бажання не могла цього вигадати. Я працюю майже 12 років, і ніколи не чула цього виправдання. Я була у багатьох швидкісних переслідуваннях, зупинила чимало машин і ніколи не чула виправдання, що водій намагався навчити собаку кермувати автомобілем", - зазначила співробітниця поліції Хізер Екстман. 

Стосовно ж собаки, то, за словами Екстман, що "дуже милу дівчинку" після затримання її хазяїна доставили до притулку для тварин.

Як повідомляв УНІАН, у Британії чоловік під час карантину надівав маскувальний костюм і виходив на вулицю. Чоловік намагався рухатися потай і видавав себе за кущ.