Трампа заблокували в Twitter після штурму Капітолію / фото REUTERS

Блокування колишнього глави Білого дому Дональда Трампа в Twitter засмутило його більше, ніж програш демократу Джо Байдену на президентських виборах.

Про це заявила клінічний психолог і племінниця екс-президента Мері Трамп в інтерв'ю виданню Insider.

За її словами, бан в Twitter і скасування турніру Професійної асоціації гольфу на полях, що належать Трампу, "ймовірно, найгірші речі, які трапилися з ним за останні чотири роки".

Відео дня

Читайте також"Шаман", який штурмував Капітолій, вирішив дати свідчення проти Трампа

"Як він справляється без Twitter? Тому що навіть він повинен розуміти, що люди насправді не звертають на нього стільки уваги, як раніше", - сказала Трамп.

Нагадаємо, в січні 2021 року адміністрація соціальної мережі Twitter назавжди заблокувала доступ до аккаунту чинного президента США Дональда Трампа.

Штурм Капітолію у Вашингтоні: деталі

  • 6 січня, прихильники Дональда Трампа прорвалися в будівлю Конгресу США у Вашингтоні, де проходило затвердження голосів вибірників, які віддали перемогу на президентських виборах Джо Байдену. Засідання було перервано і відновилося тільки через кілька годин. До ранку 7 січня Конгрес затвердив перемогу Байдена.
  • В результаті протестів було затримано понад 50 осіб. Для витіснення демонстрантів були спрямовані додаткові сили поліції і Національна гвардія. У Вашингтоні був введений режим НС і комендантська година.
  • 7 січня 2021 року акаунти Дональда Трампа Facebook і Instagram були заблоковані.
  • 8 січня 2021 року Російська асоціація професійних користувачів соцмереж і месенджерів запропонувала Трампу перейти на російські соцмережі Facebook, Instagram (заборонені в Україні) після того, як його акаунти заблокували в Twitter, Facebook, Instagram.

Читайте також: Байден заявив, що вважає Путіна вбивцею. У великому інтерв'ю глави Сполучених Штатів для ABC News Байден відповів на ключове питання про російського президента Володимира Путіна. На питання, чи вважає Байден Путіна вбивцею, той відповів ствердно.