Джеремі Експлорес випадково натрапив на особняк вартістю понад 13 мільйонів доларів / колаж УНІАН, фото скріншоти з відео

Режисер і фотограф Джеремі Експлорес випадково натрапив на особняк вартістю понад 13 мільйонів доларів у Північно-Східній Америці, де знайшов справжні скарби – там було повно покинутих предметів розкоші на тисячі доларів.

Як пише Mirror, міський дослідник знайшов абсолютно нову колекцію дизайнерського взуття вартістю понад 12 тисяч доларів, яка залишилася з 2016 року, а також розкішні автомобілі, які вже почали іржавіти. 

Покинутий особняк хірурга / фото скріншот з відео JeremyXplores

За словами Джеремі, в особняку було аж 10 спальних кімнат і 11 ванних кімнат. У гаражі "сумували" старовинні автомобілі, включаючи Volkswagen Bug і Mercedes Benz, а в одній з кімнат він побачив дивовижну колекцію взуття Chanel, Christian Louboutin і Nike Air Max, і все ще в коробках, на яких був товстий шар пилюки.

Відео дня
У будинку було 11 ванних кімнат / фото скріншот з відео JeremyXplores

Міський дослідник дізнався, що величезний будинок збудував місцевий хірург, в якого було кілька медичних кабінетів в цьому районі. Хірург перевіз свою родину в будинок, поки він будувався, однак через півроку він і його 15-річний син загинули в авіакатастрофі.

У будинку було багато брендового взуття / фото скріншот з відео JeremyXplores

Будинок не змогли добудувати, бо його власник загинув, і залишилися великі борги. Тому будинок не змогли й продати.

У будинку було багато брендового взуття / фото скріншот з відео JeremyXplores

"Але таємниця цього особняка полягає у величезній кількості цінностей, які залишилися всередині, включаючи розкішні автомобілі, розкішні меблі, дорогий дизайнерський одяг і багато іншого", - сказав дослідник.

Особняк не можуть продати через борги / ​фото скріншот з відео JeremyXplores

Джеремі також зізнався, що коли розповідає історію цього загадкового будинку, то люди дуже дивуються і водночас починають сумувати за сім’єю та домом, який почала знищувати природа.

У гаражі на вулиці іржавіють автомобілі / фото скріншот з відео JeremyXplores

Раніше УНІАН повідомляв, що міський дослідник Деніел Сімс, який розшукує і знімає "дивні і чудові" занедбані будівлі по всій Великобританії, виявив покинутий "моторошний " особняк мільйонера, а в ньому він знайшов багато скарбів і докази дивного хобі власника.

Незвичайний особняк, який, як кажуть, колись належав мільйонеру, Деніел побачив в Південному Уельсі, і був вражений, виявивши химерну колекцію власника, що все ще зберігається всередині.

Вас також можуть зацікавити новини: