Балакучий сусід залишився без дружини через свій язик / фото REUTERS

Один чоловік зруйнував шлюб свого сусіда після того, як той доніс на нього за куріння.

Як пише Mirror, хоч чоловіку було 30 років, він все одно приховував свою шкідливу звичку від батька. Він навчався та працював в іншій країні, а потім повернувся до батьківського будинку. Втім, батько все ж не знав, що син курить. 

"У поганий день я викурюю від п’яти-шести до пачки з 20 штук. Тепер час від часу я курю під час вечірок або під час стресу", - поділився чоловік.

Відео дня

У сім'ї чоловіка зараз деякі проблеми, тож він перебуває у стані стресу. Куріння допомагає з цим впоратися. Втім, 50-річний сусід вирішив донести батькові про шкідливу звичку сина.

"Мій тато дав мені багато свободи в усіх моїх рішеннях і способі життя. Однак він завжди проти куріння (з причин його дитинства). Тому він був дуже злий. Я розізлився на сусіда", - розповів чоловік.

50-річний сусід був одружений, але його дружина працювала в іншому місті, тож рідко бувала вдома. Через кілька днів чоловік побачив, як сусідський чоловік влаштував побачення з жінкою. Він не надав цьому значення, але запитав його племінника, чи на довго повернулася тітка. Здивований родич сусіда зазначив, що тітка не поверталася. Вона все ще в іншому місті. 

З'ясувалося, що у сусіда є коханка. Під час однієї з родинних сварок племінник промовився про це. Дружина дізналася про невірність через донос про куріння. Чоловік зізнався, що тримав би язика за зубами, якби надокучливий сусід не пхав свого носа у його справи. Коментатори його підтримали.

"Чого він очікував, коли розповів про вас, дорослу людину? Мовляв, я серйозно не можу зрозуміти, чому він відчув потребу поговорити з вашим татом. Вам 30, а не 13! Граєш дурні ігри - вигравай дурні призи. Він цього заслуговує", - написав один з коментаторів.

Інший користувач сказав: "Зрада набагато гірша, ніж куріння, і те, що його спіймали, не є вашою провиною".

Нагадаємо, що раніше у Сіднеї чоловік вирішив стягнути додаткову плату за житло із сусіда через те, що той працює вдома. Деякі коментатори підтримали цю ідею.

Вас також можуть зацікавити новини: