Вкрадені котом речі / фото Donna Hibbert

Засмучена господиня кота-злодія Гаррі опублікувала фотографії украдених тваринам речей, щоб повернути їх сусідам. Як повідомляє видання Mirror, кіт-кримінальник щоночі приходить додому з речами, поцупленими із сусідніх будинків.

Речі, які він вкрав за чотири роки "рейдів", включають дизайнерське взуття, гаманець, пакети із сосисками і спідню білизну.

Тільки за останній тиждень Гаррі приніс шість речей. Так, його господиня Донна Хібберт розмістила фотографії цих предметів у мережі. За її словами, був червоний черевик досить дорогого бренду, бюстгальтери від M&S і навіть порожня сумочка.

Відео дня

Жінці доводиться перепрошувати у сусідів через дії кота-клептомана. Вона постійно шукає власників вкрадених її твариною речей.

Як кіт "зловив" злочинця

Раніше у Варшаві кіт допоміг спіймати злочинця, якого оголосили в розшук кілька судів за шахрайства в інтернеті. Чоловіка підозрювали в аферах на популярному сайті продажів. 

Чотириногий видав підозрюваного своїм поглядом: пильно вдивлявся в темну пляму під сходами, де переховувався підозрюваний у момент приходу правоохоронців до нього додому.

Вас також можуть зацикавити новини: