Яка найзручніша поза для сну для вас - тест / УНІАН

Положення тіла, яке вибирає людина, лягаючи спати - це не тільки фізіологічні переваги, але і вдалий тест на характер. Психологи кажуть, що ми визначаємо найбільш зручну позу не просто так - вона може вказувати на ті чи інші риси особистості.

Пози сну і їх значення з картинками - виберіть свою

Для того щоб швидко пройти цей тест, а також зрозуміти, які бувають пози для сну - що означають вони в рамках психології, вам потрібно вибрати із запропонованих положень те, яке ви приймаєте, вирушаючи в царство Морфея.

Тест на тип особистості по позі сну / УНІАН
  • 1 - Поза для сну "дитина"

Якщо ви засинаєте, згортаючись калачиком, як плід в утробі матері, це означає, що вам не вистачає турботи і уваги. Ви інтроверт, який не звик відкривати своє серце стороннім людям, але в той же час ви дуже сильно потребуєте любові, розуміння і прийняття. 

Відео дня

Сон в цій позі вказує на схильність людини бігти від проблем в реальному житті, закриватися від них, а не вирішувати. Найбільш комфортно ви відчуваєте себе в колі сім'ї - це для вас найближчі люди. У суспільстві незнайомців починаєте нервувати і турбуватися, як і публічні виступи - вам важко спілкуватися з великою аудиторією.

  • 2 - Сон на боці

Сон на правому або лівому боці вибирають спокійні люди, які можуть заговорити з ким завгодно, знайти вихід з будь-якої ситуації і взагалі ніколи не бояться труднощів. Ваша проблема в занадто високому рівні довіри - ви можете вірити на слово людям, не перевіряючи їх. Через це часто буваєте обмануті.

Ви виважено підходите до прийняття рішень, ніколи не дієте "від серця" - завжди керуєтеся розумом. Нехай ваші кроки в цьому напрямку повільні, але для вас краще 7 разів відміряти і 1 раз відрізати, ніж діяти похапцем.

  • 3 - Сон у довільній позі

Людина, яка спить саме так, як ніби знаходиться у вільному падінні, швидше за все, дуже любить спілкуватися і веселитися. Вона комунікабельна, легко і невимушено відчуває себе в незнайомих компаніях, може знайти спільну мову з новими знайомими.

Ви також дуже любите, коли вас оцінюють по достоїнству, важко переживаєте стан невидимки. Ви робите все, щоб не опинитися в цьому положенні і тримаєте від себе подалі людей, нездатних запалити навколо вас софіти. Для вас дуже важливо знати, що ви потрібні і незамінні - для цього ви готові звернути гори.

  • 4 - Сон на спині

Якщо ви найчастіше спите на спині, значить, ви дуже впевнена в собі людина. Звикли брати від життя максимум і переконані, що перемагає найсильніший. Уникаєте конфліктів і тримаєтеся подалі від "токсичних" людей - не вважаєте за потрібне встрявати в безглузді чвари і витрачати на це свою енергію.

Більше мовчите, ніж розмовляєте, цінуєте порядок і раціоналізм. У вас також можуть бути завищені вимоги до себе і оточуючих, але така позиція береться неспроста - ваша педантичність дозволяє все розрахувати і точно зрозуміти, здатна людина зробити те, що від неї вимагається, чи ні. Сон на спині - ознака лідерських якостей і впертої боротьби за незалежність.

  • 5 - Положення сну "зірка"

Деякі психологи називають цю позу "зірка", якщо людина спить з руками під головою або "розкидає" їх по ліжку, як і ноги. Така поза вказує на людину, яка найбільше цінує в стосунках дружбу, повагу і довіру. 

Ви тягнетеся до людей, слухаєте їх, допомагаєте їм, завжди прагнете підставити плече в скрутну хвилину. Чекаєте того ж самого у відповідь, іноді отримуєте. Ви дуже чуттєва особистість, емпат, який ніколи не пройде повз нужденного. Співчуття та підтримка інших - це ваша мета в житті.

  • 6 - Сон на животі

Така поза - одна з головних ознак того, що людина, що засинає на животі, прагне до незалежності. Вона прямолінійна і навіть дещо цинічна, за що оточуючі можуть назвати її грубіяном. Вас критикують, але важливо навчитися розділяти таку критику на конструктивну і безглузду.

У вас є задатки керівника - відмінно виходить управляти масами. Якщо в житті щось не виходить, ви не опускаєте руки, а приймаєте обставини і продовжуєте йти вперед. Ваші гріхи - імпульсивність і невпевненість в собі, це заважає досягати цілей, але служить відмінним щитом від вашого гніву. Вам варто пропрацювати в собі ці якості, щоб поліпшити життя.

Вас також можуть зацікавити новини: