Психологічний тест - обери картинку і дізнайся долю / УНІАН

Кожна людина хоче бути багатою і успішною, проте далеко не всім це вдається. Виявляється, що з'ясувати, чи є у вас схильність до збагачення, можна, якщо пройти психологічний тест на особистість по довжині пальців.

Психологічний тест за картинками - дізнайтеся, чи будете ви багатим

Автори тесту стверджують, що по довжині пальців можна зрозуміти, чи судилося вам купатися в грошах, або всі ваші старання, пов'язані із заробітком, виявляться безуспішними. Пройдіть психологічний тест - картинки самі підкажуть, яке майбутнє вас чекає.

Фінансове благополуччя залежить від довжини пальців / УНІАН
  • 1 - Безіменний палець коротший, ніж вказівний 

Ви дуже приваблива людина, вмієте привернути до себе людей. Саме так у вас вийде заробити дуже багато грошей - за допомогою зовнішності. Також ви будете успішні в сфері творчості - мистецтва, музики, фотографії, акторської майстерності або письменства. Якщо ви знайдете справу всього свого життя, то станете відомою людиною - вас буде знати буквально кожен другий.

Відео дня

Ви не боїтеся ризикувати - заради своєї мети можете прийняти незвичні для себе рішення. У вас високий рівень сили волі - якщо потрібно, то не втратите самовладання навіть в дуже важкій ситуації. В особистих стосунках ви любляча і турботлива людина, тому у вас, як правило, міцна і щаслива сім'я.

  • 2 - Безіменний палець довший, ніж вказівний

Ви природжений лідер, вмієте і любите керувати людьми, дієте "від голови", а не "від серця". Вам подобається займати керівні посади та організовувати людей. Всі свої рішення озвучуєте чітко і ясно, користуючись авторитетом в очах оточуючих. По долі вам призначено досягти високих результатів, але за пальму першості доведеться поборотися.

Заробити багато - це не проблема завдяки комунікативним навичкам і підприємницькій жилці. Високий інтелект і рівень освіти, а також природна хитрість, допомагають вам залишатися "на плаву". Ніколи не вдаєтеся до явного обману і шахрайства. Також нерідкі ситуації, коли люди звертаються до вас за порадою і допомогою - ви можете вказати правильний шлях. Ви дуже високодуховна і розвинена людина.

  • 3 - Безіменний палець тієї ж довжини, що і вказівний

Ви маєте найменше шансів заробити багато грошей, так як любите свою зону комфорту і спокійне життя. Можете допомагати іншим, але від цієї допомоги фінансовий стан не поліпшується - тільки душевний. Від будь-яких конфліктів йдете, не вступаєте в дискусії, "йти по головах" і "боротися за всяку ціну" - не ваш метод.

Живете, швидше за все, відсторонено від інших людей - не втручаєтеся в їхнє життя і не хочете, щоб вони втручалися в ваше. Всередині ви слабка людина, не володієте необхідною для конкуренції силою духу. Збагачення - не ваша мета, для вас краще жити мирно і тихо, піклуючись про свою сім'ю.

Вас також можуть зацікавити новини: