Тривають бої на сході України / facebook.com_GeneralStaff.ua

Російські піхотинці йшли штурмувати українські позиції з палицями. Громадський діяч Сергій Стерненко опублікував у соцмережах відповідний кадр, зроблений за допомогою дрона ЗСУ.

На фото - вже мертві окупанти. У руках загарбники тримали не автомати, а палиці.

На Бахмутському напрямку почастішали випадки, коли російське керівництво фактично відправляє окупантів на "забій". Таку піхоту женуть по відкритій місцевості без підтримки важкої техніки. Через що поля усипані трупами російських солдатів.

Відео дня

t.me/ssternenko

За словами оглядача Олександра Коваленка, "м'ясні штурми" переважно покликані ціною власних втрат заплутати противника – ЗСУ – у нібито новому наступі РФ на конкретній ділянці. Насправді ж, РФ таким чином просто знищує своє військо. "… в Запорізькій області намагалися здійснювати ось такі штурмові дії у напрямку Оріхова. Це була імітація, коли використовувалась виключно піхотна складова, з мінімальним використанням техніки, ББМ. При цьому майже всі вони були знищені. Це і була імітація – відволікання уваги", - розповідав Коваленко.

t.me/ssternenko

Бої за Бахмут – втрати РФ в Україні

Бахмут продовжує бути епіцентром бойових дій. Українські захисники відбивають атаки ворога попри зростаючий тиск з боку росіян.

За підрахунком аналітиків, у боях на цьому напрямку Росія вже втратила убитими і пораненими до 50 тисяч своїх військових. Цього угрупування вистачило б, щоб вдатися до ще одного походу на Київ, зауважив експерт Іван Киричевський.

Найбільше втрат зазнають "вагнерівці", підтримка яких з боку російського командування через інтенсивність боїв і власні втрати кадрових військ скорочується.

Вас також можуть зацікавити новини: