Танцюючі трунарі розповіли, з якими футболістами хотіли б потанцювати / скріншот

Лідер ганських танцюючих трунарів, вірусне відео з танцями яких встигло стати мемом, Бенжамін Айду розповів, кого з футболістів він би покликав потанцювати разом з групою.

Про це повідомляє Eurosport з посиланням на Marca.

"Запросив би Кріштіану Роналду, Ліонеля Мессі та Роналдіньо. Це три моїх улюблених гравця, і я б покликав їх потанцювати з нами. Люблю Роналду за індивідуальність, спосіб життя. Мессі - мій улюблений футболіст, а Роналдіньо завжди посміхається. Вони мені подобаються, і я хотів би танцювати і грати з ними", - сказав Айду.

Читайте такожУ Перу поліцейські виконали танець-мем з труною, закликаючи не порушувати карантин (відео)

"Роналдіньо - гравець, який завжди мене вражав. Це було б даниною від танцюриста танцюристу, яким він був на полі", - додав Айду.

Нагадаємо, раніше колектив носильників трун з Гани висловили подяку лікарям за їхню боротьбу з коронавірусом. Вони також закликали людей залишатися в самоізоляції. "Залишайтеся вдома або приходьте потанцювати з нами", - сказав Айду.

Танцюючі носії трун - шановні люди в Гані. Місцеві жителі збираються на похорони і наймають спеціальних танцюристів - люди вірять, що веселі похорони допомагають померлим піти у світ щасливими. Відео з подібними танцями ходило в мережі не один рік, але після початку пандемії коронавірусу одне з них стало вірусним. Ролик з танцем трунарів під накладену музику, став мемом.