Як поводитися зі свекрухою на свята за знаком Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Не має значення, живете ви разом зі свекрухою чи окремо, але зазвичай на свята все сприймається гостріше і щось, що давно "кипить" в її душі, може вибухнути. Тому до святкового столу треба готуватися не лише на кухні, а й пропрацювати сценарій, як уникнути "Аргамеддону", що може звалитися на голову разом із заявою, зауваженням чи вчинком свекрухи, бо наслідки цього можуть потім давати про себе знати ще довго.

Соціологи кажуть, що 51% жінок воліли б на свята залишитися вдома і прибирати, ніж слухати своїх свекрух, а 28% сказали, що ладні були сплатити податки або пролікувати зуби, лиш би не потрапити під пекучий осуд та не отримувати поради, про які ніхто не просив, пише видання New York Post. Проте якщо ваша свекруха вас ненавидить, як садівник бур’яни, то не варто засмучуватися - дослідження, опубліковане у журналі Evolutionary Psychological Science journal, показало, що ви у цьому зовсім не винні.

Ворожість між родичами, ймовірно, пов'язана з тим, що вони "не обирають стосунки одне з одним", але змушені вступати в родинні зв'язки як "ненавмисні наслідки" романтичних стосунків їхніх дітей, йдеться в дослідженні.

Відео дня

Гарна новина в тому, що астрологи створили чудовий путівник про спілкування зі свекрухами за знаками зодіаку, що може допомогти не наламати дров за святковим столом.

Овен (21 березня - 19 квітня)

Цей тип свекрух ніколи не буде ніжним, але, на щастя, завжди буде прямим і часто веселим. Владних і брутально чесних Овнів зазвичай можна заспокоїти невдалим жартом, своєчасною комедією або щирим проханням про допомогу. За жодних обставин ніколи не кажіть цій жінці, щоб вона заспокоїлася. Коли вона від люті почервоніє, спокійно відійдіть і терпляче чекайте, поки короткочасна буря гніву зміниться ясним небом.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Свекрух-Тельців можна задобрити будь-якою комбінацією справжнього вершкового масла, м'якого освітлення, дорогого сиру і вишуканої піжами. Посадіть їх у зручне крісло з легким доступом до м'ясної нарізки, і вони будуть надто зайняті пережовуванням, щоб думати про ваші напівмертві кімнатні рослини та потворні подушки.

Близнюки (21 травня - 20 червня)

Свекрухи-Близнюки не люблять нудьгувати, але будьте коректні на початку розмови, уникайте брудних пліток та запитань про померлих знаменитостей, періодичне голодування та суперечливу політику. Ця жінка хоче вам сподобатися, навіть якщо ви їй не подобаєтеся, і вона розраховує на розмову з будь-ким або будь-чим (хворий родич, кіт, папуга, привид в машині тощо). Не залишайте їх відповідальними за немовлят і не доручайте їм завдання, що вимагають багато часу.

Рак (21 червня - 22 липня)

Свекрухи-Раки завжди коливаються між широкими обіймами і задушливою любов'ю. Вони схильні ставитися до своїх дітей як до тварин, а до партнерів дітей - як бюрократів, які погано з ними поводяться. У найгіршому випадку, вони завжди вживаються в роль жертви і розгортають тактику таких хитромудрих емоційних маніпуляцій, які були б вражаючими, якби вони не були такими ненормальними. Щоб вижити в цих водах, просіть показати дитячі фотографії її дітей, і відмежовуйтеся, коли вона дає поради.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Свекрухи-Леви розглядають своїх дітей як продовження самих себе, причому позолочене, бездоганне продовження. Не нарікайте на цю долю, а просто поставте її фруктовий пиріг на перший план на святковому столі. Зробіть їй послугу, найнявши професійного фотографа, щоб зафіксувати сімейні моменти, але будьте готові до того, що вам доведеться побачити себе на задньому плані або взагалі поза кадром.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Для свекрух під знаком зодіаку Діва критика - це спосіб показати, що вона піклується про вас, а повчання - це мова любові. Тому дайте їй почистити каструлю або загорнути подарунок, адже бездіяльність - це запрошення Діви дати пораду.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Ви ніколи не знатимете напевно, що про вас думають свекрухи під знаком зодіаку Терези і що від них очікувати. Ці жінки - аси в делікатному, але вправному здобутті та поширенні особистої інформації - тож всі свої секрети зберігайте при собі.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Лестощі ні до чого не приведуть у стосунках зі свекрухою-Скорпіоном, оскільки вона може відчути вашу спробу за кілометр. Ваша найкраща стратегія - підійти до неї, як до хижака в дикій природі. Кивайте, але не підкоряйтеся, погоджуйтеся, але не вступайте в контакт. Будьте обережні, але ніколи не довіряйте.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Ваша свекруха-Стрілець завжди буде обсипати вас непроханими порадами і набридатиме спогадами, а потім змусить вас пошкодувати, що ви вийшли заміж за її сина. Найкраще, що ви можете зробити - попросити її вибрати якусь гарну пісню і налити напої - це справді єдині сфери, які можна довірити контролювати цьому знаку.

Козоріг (22 грудня - 19 січня)

Ніхто ніколи не отримує повного схвалення свекрух-Козерогів, навіть їхні власні діти. Коли ці діти об'єднуються, це дає такій жінці зручне місце для звинувачень. Таких свекрух важко якось зачепити, а найкращий захист тут - товста шкіра, постійна робота і мовчання. Козороги люблять стриманих людей, які не підлабузнюються, тому працюйте старанно, тримайте кухню в чистоті і ніколи не дозволяйте їм бачити ваші сльози – бо так вони визначають, хто перемагає.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Якщо у вас свекруха Водолій, з цим нічого не поробиш. Жодні зусилля не позбавлять вас від її комплексу вищості та не захистять від її крижаного повітря осуду. Ви ніколи не будете достатньо хорошими - і ваші зусилля переконати її в протилежному лише зруйнують крихкий місток толерантності, що ледь тримається між вами.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Як і у випадку з усіма Рибами, будь-які сварки, дискомфорт або страх можна легко заспокоїти за допомогою смачного алкоголю. І ніколи не просіть таку свекруху щось зробити, принести або з'явитися в призначений час, оскільки вона інтуїтивно сприйматиме все подібне як звинувачення або причину для занепокоєння. Натомість частіше пестіть її, ніжно шепотіть і подаруйте їй щось пухнасте - лісового звіра чи товсту ковдру.

Вас також можуть зацікавити новини: