У Вінниці чоловік влаштував пожежу у новій квартирі на зло дружині / depositphotos.com

У Вінниці 41-річний чоловік підпалив нову квартиру на 10-му поверсі будинку на зло дружині після чергової сварки, і не втік з житла. 

З чоловіком намагалися проводити переговори поліцейські, проте він не відкривав двері й не відповідав, повідомляє ТСН з посиланням на дані поліції та співробітників ДСНС.

За відомостями видання, рятувальників викликали жителі сусідніх будинків, оскільки побачили, як з вікон квартири йшов чорний дим.

Відео дня

"Підпалив майно, яке було у квартирі й сам перебував на балконі, коли сталося загоряння... двері відкрив тільки тоді, коли йому подзвонили його батьки", – описала поведінку зловмисника речниця поліції Вінницької області Анна Олійник.

Чоловік не постраждав, його відправили до слідчого ізолятора.

Сусіди поділилися, що чоловік та його дружина перебували на межі розриву шлюбу й "билися" за майно.

Підпал квартири у Вінниці – відео з місця надзвичайної події

Нагадаємо, в Україні передбачено відповідальність за умисне пошкодження чи знищення майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах – це ст. 194 Кримінального кодексу. 

За таке правопорушення загрожує штраф у сумі до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 гривень), виправні роботи на термін до двох років чи максимум три роки позбавлення волі.

Вас можуть зацікавити такі новини: