Так авокадо ви точно не готували / фото pixabay

Авокадо - ягода, яка приваблює багатьох через свою харчову цінність. Але іноді потрібна різноманітність, щоб інтерес до продукту не падав. І, наприклад, у цьому випадку ми пропонуємо рецепт приготування смузі з авокадо.

Якщо ви спробуєте, ви будете вражені, наскільки напій виходить неймовірно вершковим, незважаючи на велику кількість заморожених фруктів, пише Parade. В'єтнамського смузі з авокадо називається Sinh Tố Bơ.

Що таке Sinh Tố Bơ

Це класичний напій, у якому стиглий авокадо, згущене молоко, молоко і лід збиваються в блендері.

Приготувати такий смузі простіше простого, але кілька порад допоможуть досягти ідеального результату. Для вершкового напою використовуйте м'які, повністю стиглі авокадо - вони дадуть насичений смак і максимально ніжну текстуру. Якщо не любите занадто солодке, можна регулювати кількість згущеного молока за смаком.

Як приготувати Sinh Tố Bơ

Ось базовий рецепт в'єтнамського смузі з авокадо, заснований на варіанті Андреа Нгуєн. Вам знадобиться:

  • блендер
  • 1 стиглий авокадо
  • кілька кубиків льоду
  • згущене молоко з цукром
  • звичайне молоко (можна замінити вівсяним, мигдальним або соєвим)
  • за бажанням - дрібка морської солі для балансу смаку

Вийміть м'якоть авокадо і покладіть її в блендер. Додайте лід, згущене молоко і звичайне молоко. За бажання - трохи солі. Збийте до однорідної, гладкої консистенції. Подавайте одразу або охолодіть у холодильнику на 10-15 хвилин перед подачею.

Інші цікаві новини про овочі та фрукти

Раніше УНІАН повідомляв, чому не варто зберігати фрукти в мисках або кошиках. Банани, приміром, швидко псуються, якщо вони перебувають під іншими фруктами. Якщо залишити фрукти на відкритому повітрі при кімнатній температурі, вони можуть швидко дозріти і запліснявіти.

Крім того, ми розповідали, як заморозити кабачки, щоб взимку вони були смачними. Є один важливий секрет, про який важливо знати перед цим процесом.

Вас також можуть зацікавити новини: