Ваша кішка божеволіє від вас, якщо спить з вами / фото ua.depositphotos.com

Багато власників кішок стверджують, що, одного разу завівши тварину, ви прикипите до цих чудових створінь на все життя. Всі кішки прекрасні, хоч кожна має свої особливості.

Видання Scotsman назвало 10 ознак в поведінці кішки, які говорять, що тварина дійсно любить, приймає вас і хоче бути поруч з вами.

Улещується

Якщо ваша мила кішка любить улещуватися, то це вірна ознака того, що вона вас любить. Вона сприймає вас як члена своєї родини.

Відео дня

Почісування голови

Один з найвідоміших ознак прихильності: кішки мітять свою територію за допомогою залоз на щоках і голові. Коли вони б'ються головою об вашу голову, вони тим самим кажуть, що ви належите їм.

Котяча балаканина

Насправді кішки нявкають не один одному, а тільки своїм господарям - вони використовують цей спосіб комунікації виключно для спілкування з нами, і, як і люди, вони не стануть розмовляти, якщо ви їм не сподобаєтеся! Тому нявкання може бути ознакою любові та доброзичливої поведінки.

Укус

Кажуть, що любов болить, але це більше схоже на укол. Кошенята і кішки часто виявляють свою прихильність в іграх - в тому числі і кусаючись. Для господарів ці гострі зуби можуть заподіяти біль, але постарайтеся не реагувати гостро, так як кішка може розгубитися, і постарайтеся переключити увагу на щось інше.

Котячий хвіст

Хвіст кота може багато розповісти про емоції. Якщо хвіст піднятий високо, це означає, що Ви їм подобаєтеся.

Котяча попка

Як і собаки, кішки ідентифікують один одного за запахом, тому нюхання попи схоже на привітання або рукостискання. Хвіст до обличчя - це знак того, що вони люблять вас і довіряють.

Котячий погляд

Кішки часто вважають зоровий контакт загрозливим, тому якщо вони тримають з вами зоровий контакт, то відчувають себе в безпеці. Якщо вони повільно моргають вам - це ознака любові.

Подарунки від кішки

Звичайно, не всім подобається, коли дарують щурів, але це спосіб привчити вас до полювання. По суті, вони вважають вас членом сім'ї, якого потрібно навчити ловити здобич.

Кішки мнуть лапами

Існує безліч теорій про те, чому кішки мнуть лапами, але експерти вважають, що це поведінка кошенят, які намагаються стимулювати приплив молока у своєї матері. Тому, коли кішки практикують цю звичку на вас, це, швидше за все, говорить про те, що вони приймають вас як одного зі своїх.

Кішка спить з вами

Кішки не люблять відчувати себе вразливими, тому якщо вони сплять на Вас, на ваших колінах або просто поруч, значить, вони люблять вас і відчувають себе комфортно поруч з вами.

Раніше УНІАН назвав 10 найрозумніших порід котів у світі.

Вас також можуть зацікавити новини: