Кардіолог розповів про корисну звичку для серця / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com

Ранкові звички успішних людей різні. Є проста корисна звичка, яка підтримує здоров'я серця, - це споживання вранці звичайної води.

Доктор медичних наук - кардіолог Рохіт Вуппулурі, поділився з Parade, що щоранку обов'язково випиває дві великі склянки води. За його словами, це допомагає розбудити тіло і розум для майбутнього дня.

"Вода необхідна для регулювання рівня електролітів (речовини-провідники електричних імпульсів, - Ред.), що допомагає підтримувати стабільну серцеву функцію і серцевий ритм", - поділився доктор.

Відео дня

Медик підкреслив, що адекватне насичення організму водою також важливе для того, щоб людина мала нормальний артеріальний тиск. Вуппулурі попередив, що через нестачу рідини кровоносні судини можуть звузитися, через це підвищується тиск, і виникає ризик інсульту та серцевого нападу.

За відомостями вчених, нестача води в організмі здатна чинити згубний вплив на здоров'я серцево-судинної системи, а також погіршує фізичну та розумову працездатність.

Яка шкідлива звичка для серця - що повідомлялося раніше

Сертифікований кардіолог Елізабет Клодас говорила, що на здоров'я серцево-судинної системи негативно впливає надмірне споживання хлібобулочних виробів, оскільки в них міститься багато солі, яка може спровокувати підвищення кров'яного тиску.

Вас також можуть зацікавити новини: