Мама 2 дітей розказала, як скинула майже 30 кг зайвої ваги "без спортзалу" / колаж УНІАН, фото скріншот відео Кетлін Харт

Мама 2 дітей та нині популярний YouTube блогер Кетлін Харт розказала, як успішно скинула майже 30 кг зайвої ваги "без спортзалу" та насилля над своїм організмом.

Іноді жінки, надихнувшись бажанням скоріше схуднути, починають вдаватися до жорстких дієт та посилених тренувань. Однак не кожний організм здатний впоратися з таким навантаженням без негативних змін у здоров'ї. Тому часто такі спроби завершуються передчасно та без досягнення бажаного ефекту. Подібний досвід був і у Кетлін, але вона методом власних спроб й помилок зробила для себе систему, завдяки якій підтримує своє тіло у гарній формі й понині. Про це йдеться на її каналі lil Piece of Hart, де вона регулярно показує, чого досягла. 

За словами Кетрін, вона вирішила зробити своє схуднення психологічно легким. Тому кинула десятирічні виснажливі тренування у спортзалі, спогади про які наводили на неї жах. Також вона відмовилася одразу змушувати себе проходити 10 тисяч кроків чи більше, щоб втрачати калорії.

Натомість жінка поєднувала свою активність із задоволенням. Почала з того, що проходило близько 3 тисяч кроків на день просто гуляючи зі своєю собакою. 

Саме тоді така, здавалося б, відносна активність, почала впливати на рівень її ваги. Побачивши перші результати жінка отримала більше мотивації бути рухливою. 

"Послідовність була ключовою у моїх пішоходних подорожах. На тому етапі 3000 кроків - це максимум, який я могла пройти. Адже я додатково працювала в офісі, добиралися до нього годину й проводила за робочим місцем близько 8 годин, фактично без руху", - згадувала вона.

Тоді прийшли перші думки, як перетнути межу у 3 тисячі кроків. Жінка почала частіше ходити на перекури на роботі, використовуючи цей час для активності. Також вона старалася створити для себе умови, які змушували б її ходити. Наприклад, паркувала машину подалі від магазину або місця роботи: таким чином, хоч як, але вона мусила проходити більші дистанції. А головне, виявилося, що вона справді має на це все час. 

"Я вважаю, що в наш час можна вписати багато можливостей для того, щоб рухатись більше: зробити трохи більше кроків тут чи там", - вказала вона. 

Врешті жінка змінила сферу своєї діяльності, почала влаштовувати для себе приємні прогулянки на вихідних, окрім щоденних пішоходних прогулянок з чоловіком. Це дозволило їй змінити світогляд та схуднути на 29,4 кг (приблизно на 65 фунтів). 

Врешті поступово вона таки дійшла до добової кількості кроків у 10 тисяч або навіть більше. Контролювати свою активність дуже допомогали розумні гаджети, відомі як смарт-годинники. Також жінка обмежила кількість вуглеводів у своєму раціоні. 

"За сім місяців після народження другої дитини я втратила 65 фунтів за рахунок подібних прогулянок: 50 фунтів вдалося втратити за 5 місяців і ще 15 пішли за наступні два", - згадує Харт.

За словами жінки, зараз вона з задоволенням займається спортом. Вона вважає, що досягла успіху завдяки помірному збільшення фізичного навантаження та відмові від "категоричних" рішень у схудненні. 

"Якщо щось у вашій подорожі до схуднення не здається вам правильним або ви відчуваєте, що не хочете цього робити, не робіть. Керуючись негативною енергією та примусом ми все одно не отримаємо бажаних результатів", - вважає блогер. 

Нещодавно на своєму YouTube-каналі Кейтлін показала легке 20-хвилинне тренування. Там вона пояснила основні моменти спортивної ходьби на тренажері.

Як розігнати свій метаболізм без спорту

Раніше УНІАН розібрався, чи можливо розігнати метаболізм (так званий обмін речовин) в організмі, не займаючись спортом. Ми запропонували кілька варіантів, які може обрати для себе людина. Кожен з них виключає "голодування" та інші швидкі дієти, які завдають організму лише шкоди. Докладніше про поради, як створити для себе ідеальну фігуру, читай тут.  

Вас також можуть зацікавити новини: