Жінкам, які хочуть привабити милого, доброго чоловіка, дали кілька порад / фото: ua.depositphotos.com

Ви хочете привабити щиро милого, доброго чоловіка, а не егоїстичного, маніпулятивного нахабу? Є стратегії, якими ви можете скористатися, і способи познайомитися з хорошими чоловіками, які ви, ймовірно, ще не пробували. Про них ідеться у матеріалі видання HackSpirit.

Зазначається, що ваші звички та поведінка, можливо, відштовхують чоловіків, яких ви насправді хочете привабити. Видання радить попрощатися з вісьмома способами поведінки.

1) Пошуки кохання у клубі

Відео дня

Багато людей хочуть погуляти, повеселитися, випити та зайнятися сексом, не ставлячись серйозно та не маючи жодних зобов’язань. Немає проблем, за винятком випадків, коли ви справді шукаєте стосунків із гарним чоловіком.

Будьте реалістичними щодо своїх очікувань щодо того, де ви можете зустріти чоловіка, який насправді стане чудовим партнером. Ймовірно, це не в клубі, тому почніть шукати в іншому місці.

2) Спроба бути тим, ким ви не є

Чи знаєте ви, чому люди завжди дають стару пораду "Будь собою" людям, які хвилюються з приводу побачень? Тому що, хоча це найочевидніша порада, вона, як правило, і найдоречніша.

Це допоможе захистити вас від того, щоб хлопці не склали про вас неправильного враження з самого початку, і це набагато краще, ніж з’ясовувати стосунки далі. Крім того, як ти сподіваєшся зустріти справжніх, добрих хлопців, якщо ти сама фальшива?

3) Бути не тією людиною, яку ти хочеш привабити

Якщо ви хочете привабити гарного чоловіка, вам варто відмовитися від поведінки, "Бути найгарнішою людиною". Якщо ви не зовсім гарна людина, але хочете привабити людину, яка допоможе вам змінитися, цього, швидше за все, не станеться.

Кажуть, що протилежності притягуються, але на практиці пари, як правило, збираються разом, тому що вони більше схожі, ніж різні. Просто деякі їхні функції відрізняються, але доповнюють один одного.

4) Ігнорування своєї інтуїції

Ви можете помітити дрібниці, як-от те, як він завжди говорить про себе або який він добрий до вас, але грубий по відношенню до обслуговуючого персоналу ресторанів, до яких ви ходите. Можливо, щось шепоче тобі, що він не добрий хлопець, але ти ігноруєш цей голос.

Якщо це так, ви повинні перестати ігнорувати свої інстинкти. Можливо, ви дозволяєте таким речам, як зовнішність і гроші, затьмарювати ваше судження, але якщо ви хочете бути впевненими, що ваш чоловік справді гарний, ви просто більше не можете їх ігнорувати.

5) Ігри

Якщо ви хочете, щоб хлопці перестали грати в ігри з вашим серцем, чи не має сенсу самій припинити грати в ігри з їхнім серцем? Деякі люди прив’язують до себе інших, тому що їм подобається привертати увагу. Інші посилають змішані сигнали: в один момент стають гарячими, а в інший – холодними, так що інша людина не здогадується, де вони насправді.

Але добрі хлопці не захочуть грати в ігри. Вони знають, що ці ігри можуть бути негативними та образливими, тому уникають їх. Якщо це ви, то вам краще негайно попрощатися з такою поведінкою.

6) Тримання своїх інших варіантів відкритими

Якщо ви завжди тримаєте свої варіанти відкритими, поки бачите, чи вийде це з одним чоловіком, подумайте про те, як це змусить його почуватися. Хіба він не побачить, що ви не повністю віддані відносинам з ним? Хіба він не відчує, що бере участь у якомусь змаганні, а не просто має стосунки?

Якщо ви знайшли людину, яку вважаєте гарним, і все може бути добре, припиніть зустрічатися з іншими. Вийдіть із "програми для знайомств". Зосередьтеся на тому, чи спрацює це чи ні. Якщо так, чудово! Якщо ні, ви завжди можете повернутися туди та спробувати знову, нічого не пропустивши тим часом.

7) Бути закритою

Якщо навколо вас велика висока стіна, яка робить вас невразливою, це, ймовірно, також заважає хорошим чоловікам. Якщо ви емоційно замкнуті, ви, швидше за все, здастеся стриманою або такою, до кого  важко підійти. Як це привабить добросердечних чоловіків, які хочуть вас по-справжньому пізнати?

Те, що ви повинні зробити, це зробити себе принаймні трохи вразливішою. Це важко, якщо ти обпікалася раніше, але, не відкриваючись, як ти можеш очікувати, що люблячий чоловік зможе любити тебе?

8) Змусити хлопців нести ваш багаж

Чоловіки мають бути великими та сильними, але очікувати, що хлопець матиме справу з вашим емоційним багажем, несправедливо. Але добрі чоловіки не хочуть, щоб їм не довіряли через те, що ваш колишній весь час вам зраджував або брехал.

Якщо ви звинувачуєте нових хлопців у тому, що сталося зі старими, ви матимете багато проблем у будь-яких стосунках.

Відносини між чоловіками та жінками

Названо 3 нещасливих знаки Зодіаку, яким зраджують чоловіки. Ними виявилися Раки, Діви та Риби.

Раніше вчені назвали три причини, чому жінки живуть довше за чоловіків.

Вас також можуть зацікавити новини: