Фото facebook.com/transportztua

У Житомирі розробили форму для водіїв тролейбусів. Як повідомив  на своїй сторінці в Фейсбук заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук,

У Житомирі вже підготували ескізні розробки форми водіїв тролейбусів. «Даний проект є продуктом спільної діяльності: фабрики “Kasyan”,  ательє “OstWon” та капелюшної майстерні “Шапельє” » , - пише Ткачук.

За його словами, нова форма для водіїв тролейбусів буде своєрідною візитівкою Житомира. «Ми створили форму для водіїв, яка стане ще однією візитівкою міста Житомир. Формений одяг - це ознака поваги до споживача. Це - елемент сервісу», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Форма складається з футболки “поло”, жилетки та фуражки. "Поло має універсальний крій “реглан. Даний крій покращує форму посадки та полегшує підбір розміру. Кольорова гама - сірий та зелений. Сірий колір є практичним та має хороші світловідбивні властивості у сонячну погоду. Зелений колір несе в собі символ “екології”. Символ екологічного міста", - пише Ткачук.

За його словами, нова форма  буде комфортною у використанні, а футболка матиме світловідбивні стрічки. "Жилетка має двокольорову гаму. Чорний та зелений. Чорний  - практичний колір у використанні. Зелений -символ “екології”. Жилетка наповнена синтетичний утеплювачем з високим рівнем теплозбереження. Чотири фронтальних кармана роблять жилетку фунціональною", - зазначає заступник міського голови. Крім цього, форму доповнюватиме чорно - зелена фуражка. 

Як повідомляв УНІАН, у Житомирі впроваджують нову транспортну концепцію.