Луцький міський голова Ігор Поліщук вимагає не допустити зростання тарифу на розподіл природного газу та реприватизувати газогони й обладнання, яке використовують для подання газу. Депутати Луцької міської ради звернулися до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, із відповідною вимогою.

Читайте такожЧерез "Північний потік-2" в Україні злетять тарифи на розподіл газу - ЗеркальВодночас міська рада ініціює повернення газогонів та обладнання, яке використовують для подання газу, у комунальну чи державну власність. Мер міста дав протокольне доручення департаменту економічної політики та юридичному департаменту дослідити, як відбувалася приватизація, і звернутися до суду з метою повернення майна.

"Ми вживаємо заходи, щоб люди економили. Для цього ми встановлюємо ІТП, утеплюємо будинки, замінюємо котли, а такі ділки з "Волиньгазу" ставлять собі прибутки по 519 мільйонів гривень. Це неприпустимо. Необхідно повернути все майно в комунальну чи державну власність", — акцентував Ігор Поліщук.

Відео дня