investgazeta.net

Міністерство фінансів України опублікувало список кандидатів, які пройшли перший етап конкурсного відбору на посаду голови Державної фіскальної служби.

Згідно з повідомленням на сайті міністерства, із 67 кандидатів, що беруть участь у конкурсі, у другий етап пройшли 47 осіб.

Відео дня

Міністерство зазначає, що під час першого етапу аналізувалися заявки кандидатів, які подали повний пакет документів згідно з умовами конкурсу.

Як повідомляв УНІАН, Міністерство фінансів України за погодженням з прем'єр-міністром продовжило термін проведення конкурсу на посаду голови Державної фіскальної служби до 23 квітня включно.

Читайте такожЯценюк підтвердив, що цього тижня визначать нового голову фіскальної служби

Кабінет міністрів України 23 березня прийняв відставку голови ДФС Ігоря Білоуса, а також звільнив його заступників - Володимира Хоменка та Анатолія Макаренка, які курирували податкову міліцію і митницю. Рішення ґрунтувалося на рекомендації урядової комісії з розслідування діяльності керівництва Державної фіскальної служби, що була створена за розпорядженням прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Комісія завершила роботу, обробивши близько 250 скарг бізнесу. У зв'язку із звільненням голови ДФС прем'єр доручив міністру фінансів Наталії Яресько очолити конкурсну комісію, яка займеться відбором нового керівника ДФС. Він дав міністру два тижні на проведення конкурсу.