Ломбард «Центральний» зайняв перше місце в народному голосуванні / фото: Unsplash

Практично кожна людина поставала перед фінансовими труднощами в житті. Деякі беруть кредит в банку, але не багато хто хоче користуватись банківськими послугами, оскільки вони надають високі відсотки по кредиту. Так що робити в такому випадку? На щастя, будь-яка освічена людина знає, що таке ломбард. Вони пропонують розширені види заставного кредитування під: срібло, золото, техніку, антикваріат, рухомого та нерухомого майна. Більшість людей звертаються до ломбардів тому, що вони пропонують маленькі відсотки, а процедура оформлення договору кредиту під заставу техніки проста й зрозуміла навіть тим, хто жодного разу не стикався з кредитуванням. Саме тому на сайті Favor ломбард «Центральний» зайняв перше місце в народному голосуванні як найкращий ломбард для кредитування фізичних осіб. Спробуємо розібратись, чому тисячі українців обирають ломбард техніки «Центральний».

Мінімальна комісія при отриманні кредиту.

Основним, і, мабуть, важливим критерієм у цього ломбарду є те, що він пропонує для нових клієнтів низьку процентну ставку - всього від 0.01% в день на термін в 30 днів. Пропонуючи гнучкі умови та низькі процентні ставки, ми робимо кредитування під заставу доступним для кожного позичальника. При цьому ми не вимагаємо від вас ніяких додаткових довідок з банків, надання кредитної історії та інших документів.

Відео дня

Розширена система кредитування.

У ломбарді «Центральний» можна отримати гроші, віддаючи під заставу не тільки техніку, а й рухоме (автомобілі, мотоцикли, електровелосипеди і т.д), та нерухоме (квартири, офісні приміщення, дачі і т.п.) майно. Час розгляду заявки на отримання грошових коштів займає від півгодини, що безсумнівно зручно для наших клієнтів.

Робота у 20 областях України.

Ломбард почав роботу у 1999 році і за цей період став однією з найбільших компаній з надання кредитів під заставу техніки, авто та нерухомості. Завдяки великій популярності, ломбард постійно розширює свої відділення по всій території України і зараз його можна знайти в 95 містах України. Всього ж налічується 221 відділення по країні.

Надання кредитів на техніку від 1 до 30 днів, з можливістю продовження договору.

Більшість клієнтів звертаються до нас, щоб отримати позику терміном від 21 до 30 днів. Таке споживче кредитування у нас можливе з процентною ставкою від 0.3% від виданої суми в день. Більш детальну інформацію про процентну ставку ви можете дізнатись у відділенні ломбарду, принісши під заставу техніку, золото або будь-яку іншу річ.

Якщо є питання, що таке кредит під заставу - скористайтесь цим відео.

Для отримання більш детальної інформації по кредиту під застав техніки ви можете зателефонувати до нас на багатоканальний телефонний номер 0-800-307-773 щодня з 9:00 до 18:00. Дзвінок на вказаний номер на території України здійснюються безкоштовно.