Ідея Банк - лідер рейтингу фінансового здоров'я банків МЦПД і НАБУ

Ідея Банк вчетвертe поспіль став лідером рейтингу фінансового здоров'я банків

Дослідження проводиться регулярно, починаючи з 2019 року Міжнародним центром перспективних досліджень (МЦПД) за підтримки експертів Незалежної асоціації банків України (НАБУ).

У загальному рейтингу банків за підсумками роботи банківського сектора в 1 кварталі 2020 року Ідея Банк посів перше місце - серед банків з активами понад 2 млрд грн.

Відео дня

Банк отримав найвищий загальний індекс за ефективністю використання активів, в сумі з показником за індексом нормативів це дало можливість утримувати першу позицію за загальним індексом фінансового здоров'я.

Ідея Банк - лідер рейтингу фінансового здоров'я банків МЦПД і НАБУ

Коментуючи підсумки рейтингу з урахуванням подій останніх місяців, в банку зазначають, що бізнес-модель банку вкотре продемонструвала стійкість до кризових явищ і всі труднощі, пов'язані з пандемією Covid 19, мали мінімальний вплив на Ідея Банк.

Банк в умовах карантинних обмежень продовжував кредитувати і надавати своїм клієнтам увесь комплекс банківських послуг і сервісу. За підсумками липня банк вже планує вийти на докризові обсяги кредитування населення.

В умовах, що склалися, банк виявляв лояльність до клієнтів, надавав кредитні канікули, впроваджував нові продукти, які дають їм змогу легше виходити з кризи.

Для фізичних осіб був розроблений новий кредитний продукт, який дає змогу віддалено, перебуваючи вдома, отримати кредитні кошти.

Ідея Банк - лідер рейтингу фінансового здоров'я банків МЦПД і НАБУ

Також банк впровадив кредит «Легкий бізнес», який дає змогу допомогти підприємцям швидше відновити свій бізнес і передбачає мінімальні платежі за кредитом у перші три місяці.

Ідея Банк Україна працює на ринку з 1989 року. За 30 років практики банк сформував ділову репутацію надійного фінансового партнера, який пропонує споживачам продукти і сервіси європейської якості.

Ідея Банк входить в європейську фінансову групу Getin Holding S.A. (Польща).

Getin Holding S.A. (Польща) належить 100% акцій банку.