Продати американську валюту в банку можна за курсом 37,75 грн / фото ua.depositphotos.com

Готівковий курс гривні до долара у "ПриватБанку" сьогодні, 24 серпня, залишився на рівні попереднього показника - 38,35 грн за долар. Курс готівкового євро у фінустанові подешевшав на 10 копійок – до 42,10 грн за євро. 

Продати американську валюту в банку можна за курсом 37,75 грн, євро - за курсом 41,10 грн за одиницю іноземної валюти. Курс долара на карткові розрахунки у "ПриватБанку" становить 37,45 грн, євро - 42,02 грн.

Що відбувається з курсом

Як повідомляв УНІАН, готівковий курс гривні до долара в банківських обмінниках сьогодні, 24 серпня, послабшав на 8 копійок - до 38,68 грн за долар. Згідно з оприлюдненими даними банків, щодо євро курс гривні не змінився і склав 42,20 грн за євро. 

Відео дня

За прогнозом начальника департаменту казначейства "Глобус Банку" Тараса Лєсового, якщо Нацбанк вдасться до повернення до плаваючого валютного курсу, про що останнім часом активно говорять, то в перші тижні після послаблення валютних обмежень ситуація на ринку буде трохи хаотичною: курс може "стрибати" то вгору, то вниз, але такі "стрибки" не перевищать 5%.

Вас також можуть зацікавити новини: