Курс гривні до долара 1 серпня зміцнився до 37,55 грн/дол. / фото ua.depositphotos.com

Курс долара в Україні з 1 серпня буде поступово знижуватися. Як прогнозує директор департаменту казначейських операцій "Юнекс Банку" Ганна Золотько, готівковий курс продажу долара до кінця поточного тижня перебуватиме у межах коридору 37,1 - 37,6 грн/дол., передає 24 канал.

На думку експерта, на поточному тижні валютний ринок очікує корекція.

Вона вважає, що готівковий курс долара буде поступово знижуватися, наближаючись до позначок середини місяця. І, враховуючи досить динамічне зростання минулого тижня, цей процес може бути дещо тривалішим.

Відео дня

Крім того, Золотько акцентувала увагу на тому, що банки тільки почали переглядати ставки за депозитами у гривні після зміни облікової ставки, тому потрібен час, щоб оцінити реальний вплив цього процесу.

Курс долара в Україні - скільки коштував долар 1 серпня

Нагадаємо, у банківських обмінниках готівковий курс гривні до долара 1 серпня зміцнився до 37,55 грн/дол. Щодо євро курс гривні також зміцнився і склав 41,7 грн/євро.

А готівковий курс гривні до долара у "ПриватБанку" зміцнився на 28 копійок, - до 37,27 грн за долар (з учорашніх 37,55 грн за долар). Продати американську валюту в банку можна було за курсом 36,72 грн/дол., євро - 40,70 грн/євро.

Вас також можуть зацікавити новини: