В Україні долар і євро дорожчають після вихідних / коллаж УНІАН, фото УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Готівковий курс долара до гривні в банках України у понеділок, 22 січня, подешевшав на 10 копійок - до 38,25 грн за долар в середньому. Продати американську валюту в банках сьогодні можна в середньому за курсом 37,70 грн за долар.

Середній курс євро до гривні сьогодні подешевшав на 15 копійок і складає 41,80 грн за євро. Продати європейську валюту можна за курсом 41 грн за євро.

Середній курс долара у валютних обмінниках Києва сьогодні подорожчав на 8 копійок - до 38,30 грн/долар (продати долар можна за 38,17 грн). Курс євро в обмінниках також здорожчав на 6 копійок, до 41,85 грн/євро (курс продажу - 41,63 грн/євро).

Відео дня

Курс валют в Україні - останні новини

Національний банк України на понеділок, 22 січня, встановив офіційний курс долара до гривні на рівні 37,53 грн/дол. Офіційний курс НБУ щодо євро на понеділок встановлений на рівні 40,84 грн/євро.

Начальник департаменту казначейства "Глобус Банку" Тарас Лєсовий прогнозує, що цього тижня ситуація на валютному ринку залишатиметься досить прогнозованою: регулятор м’яко діятиме на міжбанку, при потребі збільшуючи чи зменшуючи обсяги валютних інтервенцій. 

Вас також можуть зацікавити новини: