Креді Агріколь підписав договір з ЄБРР та приєднався до програми "Кредитна лінія EU4Business-EBRD"

Навесні, у період оновлення парку автомобілів і техніки особливої популярності набуває послуга фінансового лізингу. З її допомогою бізнес отримує необхідні активи в максимально короткі терміни - приблизно 10 робочих днів, без відволікання великих обігових коштів. Бізнес одразу ж може використовувати техніку у своїх цілях і заробляти за її допомогою, без додаткової застави, а розрахуватися за неї в майбутньому.

Credit Agricole запустив фінансовий лізинг восени минулого року і в рамках цієї послуги фінансує придбання автомобілів, мікроавтобусів, легких вантажівок, сільгосптехніки та інших активів. За порівняно короткий період банку вдалося налагодити роботу з основними гравцями ринку. Банк співпрацює з такими провідними виробниками, як JOHN DEERE, CLAAS, BERTHOUD та їхніми офіційними дилерами. Також пропонує в лізинг техніку партнерів - відомих компаній ПОЛЕТЕХНІКА (с/г техніка та обладнання) і WINNER (легкові та комерційні автомобілі). Традиційно найбільш активними лізингоодержувачами в Україні є аграрії та представники транспортної галузі, фармацевтики та FMCG. Клієнтам банку доступна не тільки техніка перевірених брендів, але і вигідна ціна. У квітні Європейський банк реконструкції та розвитку погодив Credit Agricole кредит на суму € 25 млн, завдяки чому клієнти можуть отримати грант (кешбек) до 15% від суми фінансування. Грант фінансується ЄС. "Кредит від ЄБРР - це знак того, що вони вірять у банк і в потенціал лізингового напрямку. Завдяки йому наші клієнти отримали ще більше можливостей інвестувати в модернізацію техніки та обладнання», - розповідає заступник члена правління Credit Agricole Александр Чеснакофф.

Переваги лізингу

У Credit Agricole впевнені: правильний лізинг - це сервіс. "При лізингу техніки ви не витрачаєте час на її ремонт і технічне обслуговування, а більше уваги приділяєте своїй справі», - упевнений Александр Чеснакофф.

Відео дня

"Лізинг — це не просто фінансування, але також супутні послуги: Страхування та реєстрація. Ми виконуємо цю роботу замість клієнта і часто це виходить набагато дешевше і швидше, ніж якби він самостійно займався цими питаннями", - наголошує начальник управління лізингу Credit Agricole Юрій Василенко.

Підписання партнерської угоди з WINNER LEASING

Купуючи техніку в лізинг, клієнт може направити звільнилися кошти на інші стратегічні цілі. Активи, передані в лізинг, не підлягають відчуженню податковими органами й не можуть бути включені в ліквідаційну масу при банкрутстві.

За словами Юрія Василенка, зараз є попит на лізинг як з боку клієнтів, так і з боку вендорів.

"Більш того, до нас надходять заявки не тільки на авто й сільгосптехніку, а й на обладнання у сфері відновлюваної енергетики, а також заявки від IT-компаній та інших бізнесів», - сказав він.

Умови лізингу

За програмою лізингу Credit Agricole пропонує фінансування терміном від 1 до 5 років з початковим внеском від 15% вартості активу і можливістю гнучкого графіка розрахунку. Сума фінансування залежить від вартості обраної техніки, середня сума - від 50 до 300 тис.дол.

При цьому клієнт обирає необхідну техніку в офіційного постачальника/дилера й передає в банк комерційну пропозицію, а банк визначає, чи підходить цей актив для фінансування на умовах лізингу.

"Ми надаємо в лізинг майно, яке не вимагає стаціонарного монтажу. Якщо ми готові фінансувати обраний клієнтом актив, то відправляємо йому індикативну пропозицію з урахуванням страхування, реєстрації або додаткових послуг, якщо вони потрібні», - розповідає Юрій Василенко.

У разі, якщо це діючий клієнт, який має ліміт в Credit Agricole, процедура проходить дуже швидко. Якщо ж клієнт новий, то банк попросить невеликий стандартний пакет документів, після чого укладається договір і клієнту передають готову до використання техніку. Вся процедура в середньому займаємо не більше 10 днів.

Клієнти банку мають можливість отримати кешбек до 15% на лізинг техніки в рамках програми «кредитна лінія EU4Business-EBRD». Для цього необхідно вибрати техніку з каталогу або дізнатися її характеристики та вартість у продавця і звернутися до особистого менеджера Креді Агріколь або написати на електронну адресу leasing@credit-agricole.ua

Лізинг від Credit Agricole допоможе бізнесу з оновленням техніки та обладнання